vineri, 19 aprilie, 2024

Viacons Rutier a inaugurat inca o lucrare de succes in comuna vasluiana IVANESTI – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Momente de bucurie luni, 18 mai, in comuna vasluiana Ivanesti, acolo unde firma huseana Viacons Rutier impreuna cu primarul Vasile Novac, au receptionat 6 kilometri de drum reabilitatat prin modernizare ce a constat in turnarea de covor asfaltic si creearea de rigole pentru scurgerea apei . Modernizarea tronsonului de Drum Comunal 137 ce pleaca din Drumul National2F si traversează satele Blesca, Ursoaica si Buscata vine ca o gura de aer pentru cetatenii din zona si care traiau un calvar la fiecare ploaie.

In cadrul proiectul cu o valoare de 1,4 milioane de euro, au fost reabilitate doua drumuri si sase strazi, 3 podete, rigole pentru scurgerea apei cat si amenajari pentru accesul in propietati.

Ioan Ciomaga, managerul general al societatii husene Viacons Rutier, prezent la receptia lucrari s-a aratat multumit si bucuros de inca o lucrare dusa la bun sfarsit si totodata mandru ca locuitorii comunei vasluiene Ivanesti, se vor deplasa pe micuta lucrare de infrastructura construita de firma sa.

”Greu m-a convins domnul primar să venim și să participăm la licitație. Politica Viacons Rutier nu e să participăm la lucrări cu prețuri foarte mici. Am venit, am câștigat, am terminat, iar, în final, am plecat. În această perioadă, viața la țară devine mai activă. Devine mai activă de la primar până la omul simplu, cu sapa sau un simplu producător sau comerciant. De la aceste lucruri mărunte putem pleca la o dezvoltare a economiei, iar economia unei țări are la bază infrastructura rutieră. Aici este o mică infrastructură, iar Viacons Rutier participă des în comune, realizează lucruri, conform proiectului, zicem noi bune, iar sentimentul este fantastic atunci când știi că ai contribuit la bunăstarea comunității și a oamenilor”, a precizat Ioan Ciomaga, managerul Viacons Rutier Huși.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img