vineri, 29 martie, 2024

Viacons Rutier a turnat primul strat de asfalt pe Gheorghe Emandi din Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 30 martie, s-a finalizat prima etapa de asfaltare (turnarea stratului de uzura) a strazii Gheorghe Emandi, inchisa recent traficului rutier pentru efectuarea acestor lucrari.

Insa, in continuare, cetatenii municipiului care vor sa tranziteze aceasta artera sunt rugati sa mai foloseasca pentru cateva zile rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Totodata, si riveranii sunt rugati sa dea dovada de intelegere si sa nu isi parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se vor mai face lucrari.

„Este pentru prima data cand pe aceasta strada se toarna asflat iar riveranii de aici au inteles disconfortul si au permis echipelor sa isi desfasoare activitatea asa cum trebuie. Insa, facem apel si la ceilalti cetateni care tranziteaza zona sa mai foloseasca pret de cateva zile rutele ocolitoare, pentru ca lucrarile sa se termine cat mai repede si in cele mai bune conditii. De asemenea, vreau sa anunt ca, tot de astazi, s-a reluat lucrul si pe strada Muzelor, unde, de asemenea, se toarna primul strat de uzura, motiv pentru care avem rugamintea ca cetatenii, riverani sau nu, sa respecte restrictiile de circulatie instituite in zona”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca lucrarile de asflatare pe strada Gheorghe Emandi, Muzelor, Cerbului, Constantin Brancoveanu, Aurel Vlaicu, Stefan Neagoe, Ion Codrescu, Grivitei si Opanez fac parte dintr-un prim proiect de asfaltare a unor strazi (denumit Pachetul „Gheorghe Emandi”), initiat de primarul Dumitru Boros. In lucru se mai afla, de asemenea, si proiectul privind asflatarea altor 20 de artere din localitate, din care deja au fost asfaltate strazile Mihail Kogalniceanu, G-ral Naumescu, Siret si aleea de legatura dintre aceste ultime doua artere. Termenul de executie a lucrarilor din Pachetul „Gheorghe Emandi” este de 24 de luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img