vineri, 26 aprilie, 2024

Viacons Rutier Husi a asfaltat alte trei strazi din municipiul Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de marți, 13 octombrie 2020, au intrat la asfaltare alte trei străzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi”. Astfel, traficul rutier va fi închis sau restricționat, pe segmente, pe străzile Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe și Cerbului.

Cetățenii municipiului care vor să tranziteze aceste artere, unde se lucrează la refacerea infrastructurii și la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să folosească rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Momentan, traficul a fost redeschis pe ambele sensuri pe străzile Ștefan Neagoe și Aurel Vlaicu, unde a fost turnat deja primul strat de asfalt, pe infrastructură de balast.

În cursul zilei de mâine, 15 octombrie, se vor institui restricții temporare de circulație pe strada Cerbului, segmentul intersecție strada Mihai Eminescu – intersecție strada Constantin Costache, unde se va turna al doilea strat de astfalt, respectiv cel de uzură. Tot pe acest segment au fost deja finalizate operațiunile de amenajare cu pavele a trotuarelor.

Riveranii sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectuează lucrări și să permită accesul echipelor de muncitori în zonă.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img