joi, 25 aprilie, 2024

Viata lui Fuego este o DRAMA! S-a despartit de sotie, dupa ce aceasta a pierdut mai multe sarcini

Distribuie:

Publicat:

Povestea trista de iubire dintre Fuego si Ana Maria. Cei doi ar fi trebuit sa se casatoreasca, dar dupa ce bruneta a pierdut mai multe sarcini. Relatia dintre Fuego si Ana Maria Ciuasu a durat 4 ani. Despartirea dintre ei a venit dupa un soc teribil, dupa ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini in 2007.

Conform wowbiz.ro, mai intai, Ana Maria a pierdut dupa doua luni prima sarcina, apoi si pe a doua, mai avansata, in trei luni. Cei doi au incercat mai multe tratamente, insa nimic nu a functionat. Aveau planuri mari, isi doreau sa se casatoreasca, sa isi intemeieze o familie, iar Irina Loghin urma sa le fie nasa. Din pacate, s-au despartit. De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre femeile din viata lui, cu exceptia mamei sale.

„Relatia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice si injectabile pentru a ramane insarcinata, s-a terminat totul. Relatia noastra s-a incheiat de curand, dar noi am ramas buni prieteni”, declara amarat Fuego, care s-a ascuns apoi in muzica, incercand sa uite drama care i-a afectat atat de mult viata sentimentala.

Ana Maria a luat un alt drum in viata. A fost numita sefa de cabinet a prefectului de Olt, dar a trebuit sa renunte la functie fiindca nu avea studii superioare. Apoi, s-a angajat la o societate de cumparaturi, care a fost implicata in mai multe scandaluri. Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, s-a nascut pe 23 august, 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice. In paralel, a luat cursuri de canto si a participat la multe festivaluri si concursuri de muzica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img