vineri, 19 aprilie, 2024

Vicepresedinte PSD da cartile pe fata: ALDE pune presiune pentru candidatul la prezidentiale. Nu cred ca au fost nemultumiri reale pe rectificare

Distribuie:

Publicat:

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a declarat luni la Digi24 că în opinia sa nemulțumirile exprimate de ALDE pe tema rectificarii bugetare nu au fost reale si ca de fapt partenerii de guvernare pun presiune ca PSD sa-l sustina la prezidentiale pe Calin Popescu Tariceanu.

Nu cred ca au fost nemultumiri reale legate de rectificare, discutia a fost mai mult despre prezidentiale. La investitii avem bani mai multi alocati. La taieri au fost punctual redirectionati in alte zone in care pot duce mai multe puncte plus-valoare. Parerea mea e ca toata discutia a fost adusa de ALDE pentru a pune presiune pe sustinerea unui candidat comun la prezidentiale

Pozitia marii majoritatii a colegilor PSD este ca este inacceptabila (renuntarea la candidatul PSD la prezidentiale -n.red). PSD si-ar dori evident sa aiba propriul candidat. Parerea mea e putin diferita, eu as face orice compromis pentru a avea un candidat comun al stangii care sa il contracandideze pe Iohannis.

Nicio varianta nu este exclusa, este posibil si Guvern minoritar daca ALDE doreste sa pareseasca guvernarea. Ar fi responsabil din partea noastra sa terminam drumul guvernarii inceput impreuna. Veniturile romanilor au crescut in ultimii ani de zile, dincolo de ce zice opozitia statistica ramane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img