joi, 25 aprilie, 2024

Viceprimarul USR PLUS de Vaslui castiga 11.000 net pe luna, pentru cele 4 ore de birou la zi

Distribuie:

Publicat:

Incredibil , dar e adevarat ce fac liberalii vasluieni care promiteau oamenilor o schimbare majora si o chibzuire a banilor publici . Asa se face ca viceprimarul celor de la USR PLUS, este concomitent invatator la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, fiind incadrat la plata cu ora si dupa ora 12, acesta devine viceprimar . Este perfect in legalitate ceea ce face domnul Catalin Mindru, insa daca stam sa ne gandim la moralitate, lucurile se schimba in contextul in care multi dintre voi v-ati cauta un loc de munca. Anomalia a fost expusa public de consilierul Alexandru Barbu care l-a demascat pe viceprimarul liberal fara atributii de serviciu . Tot acesta il da de gol pe viceprimarul Calin Mindru ca a incasat o leafa de 11.000 de lei pentru 23 de zile, asta insemnand aproximativ 480 de lei per zi .

“11000 de lei pentru 23 de zile lucrătoare din luna martie. Cam 480 de lei pe zi leafă doar de la primărie! Cam mulți bani pentru un viceprimar care recunoaște cu seninătate că nu are atribuții, adică NU FACE NIMIC, nu credeți?!? Se pare că, în realitate, învățătorul – viceprimar nu renunță la bani! Că, la copilași, a mai renunțat în trecut timp de trei luni! Fără remușcări! ” este mesajul lui Alexandru Barbu pe reteaua de socializare

Postarea initiala a consilierului Alexandru Barbu

"APEL CĂTRE VASLUIENI !!!

Probabil are cheltuieli mari de tot. Sau poate are datorii la bănci. Sau cotizația către Organizația USR este una exorbitantă…

Un lucru este cert: viceprimarul Mîndru are mare nevoie de bani!

Atât de mare, încât a fost nevoit să își ia două locuri de muncă la stat, remunerate cu peste 15000 de lei pe lună!

Problema este că, așa cum a afirmat și domnul primar Vasile Pavăl, "viceprimarii nu au un program normal. Ei trebuie să fie disponibili și dimineața și seara". Așadar, pentru un municipiu reședință de județ, implicat în derularea a numeroase proiecte, lipsa de la serviciu, în fiecare dimineață, a unui viceprimar preocupat de un al doilea loc de muncă, se poate simți într-un mod drastic.

Și, dacă este să dăm crezare zicalei din bătrâni care spune că "cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul", temerea noastră este că domnul Mîndru nu va putea face performanță nici la catedră și nici în fotoliul de viceprimar, și de suferit nu vor avea doar copilașii cărora le este învățător, ci toți cetățenii unui municipiu aflat în plină dezvoltare!

Așadar, propunem locuitorilor municipiului Vaslui o STRÂNGERE DE FONDURI pentru a-l sprijini financiar pe domnul viceprimar și pentru a-i permite acestuia să își focalizeze întreaga sa atenție și să își canalizeze toate energiile pentru propășirea cetățenilor municipiului Vaslui, așa cum, de altfel, a și jurat.

Donațiile se pot face la sediul Primăriei municipiului Vaslui, în fiecare zi lucrătoare, după orele 12:00! Mai devreme, din nefericire, domnul viceprimar nu e de găsit!… "

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img