sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victor Ponta: Faptul ca este prima data cand un roman “are curajul” sa candideze la functia de Presedinte al PE este de salutat si felicitat

Distribuie:

Publicat:

Marti au loc alegerile pentru presedintele Parlamentului European. In cursa sunt opt candidati:  Antonio Tajani, Gianni Pittella, Helga Stevens, Guy Verhofstadt, Eleonora Florenza, Jean Lambert, Piernicola Pedicini, dar si romanul Laurentiu Rebega, pe care Victor Ponta il sustine si il felicita intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

”Faptul ca este prima data cand un roman “are curajul” sa candideze la functia de Presedinte al Parlamentului European este de salutat si felicitat – bravo Laurentiu!

Alaturi de Corina Cretu, de Ioan Mircea Pascu si de toti ceilalti reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European Dl. Rebega trebuie sa stearga din memoria colegilor faptul rusinos al prezentei unor securisti cu mentalitati staliniste gen Monica Macovei!

Mai ales ca acum multi europeni incep sa inteleaga ( in sfarsit) ca asa zisa “lupta anticoruptie” a fost doar o metoda mafiota de epurare a adversarilor politici”, a scris Victor Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img