joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO INCREDIBIL! Noi IMAGINI cu elicopterul care a adus niste tineri la un club de “fite” din Mamaia si a aterizat intr-o parcare. Elicea a ridicat praful si a desprins mai multe panouri

Distribuie:

Publicat:

Imagini cu un elicopter care a adus un grup de tineri la inaugurarea unui club de fiţe din Mamaia au devenit virale pe internet, strângând peste 240.000 de de vizualizări, mai ales că se vede cum aparatul de zbor a întâmpinat probleme la aterizare.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum elicopterul încearcă să aterizeze într-o parcare plină cu oameni care aşteptau să intre în club şi este aproape să rateze aterizarea.

În momentul în care un bărbat vine să preia grupul de petrecăreţi din elicopter, aparatul de zbor pare a reîncepe decolarea, iar tânărul sare într-o parte de teamă să nu fie rănit.

Imaginile au adunat peste 240.000 de vizualizări şi au fost distribuite de foarte multe ori în mai puţin de 24 de ore.

De asemenea, zburând la mică înălţime, elicopterul a ridicat praful şi a desprins mai multe panouri, un taximetrist aflat lângă maşina sa fiind aproape de a fi lovit. Pe imaginile de pe camera instalată la bordul maşinii unui coleg se vede cum omul se fereşte de bucăţi de carton sau de panou desprinse care vin spre vehiculul său.

Conform unor informaţii, la bordul elicopterului s-ar fi aflat cântăreţul grec Antonis Remos, invitat special la deschiderea clubului din Mamaia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img