joi, 28 martie, 2024

VIDEO : Pieton neatent accidentat de un taximetrist – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sambata seara, in jurul orei 18:00, un tanar din Barlad aflat la volanul unui taximetru, a accidentat un pieton care a traversat neregulamentar strada in intersectia de la Podul Verde. La fata locului au fost solicitate echipaje ale ambulantei si politiei rutiere.

Apelul la numarul unic de urgenta 112 a fost efectuat in jurul orei 18:00 de catre o persoana care a semnalat ca pe strada 1 Decembrie, in intersectia de la Podul Verde, se afla o persoana accidentata de un autoturism. Imediat, la locul accidentului s-au deplasat politisti din cadrul Biroului Rutier Barlad cat si o ambulanta care au gasit pe carosabil un barbat lovit de un autoturism cu insemnele de Taxi.

Barbatul, ranit usor, a fost transportat la spitalul municipal din Barlad pentru investigatii suplimentare. Martorii spun ca victima, un barbat in varsta de aproximativ 55 de ani, a iesit dintr-un bar din apropiere si a incercat sa traverseze fara sa se asigure printr-o coloana de masini, fiind lovit de taximetristul care circula regulamentar. In urma impactului, barbatul a fost proiectat pe parbriz cazand apoi pe carosabil.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politistii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile care dus la producerea accidentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img