vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Un copil a murit, dupa ce tatal sau s-a urcat BEAT, la volan: Alte patru persoane sunt ranite

Distribuie:

Publicat:

Un copil de cinci ani a murit și alte patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce mașina în care se aflau, condusă de un șofer băut. s-a răsturnat în localitatea Chiuza, județul Bistrița-Năsăud. Șoferul era tatăl copilului decedat.

Mai multe echipaje de salvare au intervenit localitatea Chiuza la un accident rutier.

O mașină în care se aflau persoane, între care doi copii s-a răsturnat, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, unul dintre copii, în vârstă de 5 ani, a murit.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul băiețelului în vârstă de 5 ani nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat, astfel că a fost declarat decesul acestuia la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Ceilalți patru pasageri sunt conștienți și vor fi transportați la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Conform primelor date ale polițiștilor, un șofer în vârstă de 30 de ani, băut, a pierdut controlul direcției de deplasare și, într-o curbă, s-a răsturnat.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1.43mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță Poliția Bistrița-Năsăud.

Pe numele șoferului, tatăl copilului decedat, a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolulu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img