marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO – Un deputat PSD face REFERENDUM de schimbare a primarului din Satu-Mare: ‘Locul lui este la puscarie’

Distribuie:

Publicat:

 

Deputatul PSD, Radu Cristescu, a anunțat că va iniția un referendum de schimbare din funcție a primarului din Satu-Mare, Kereskényi Gábor. Cristescu face acuzații grave împotriva lui Kereskényi și spune că locul acestuia este la „pușcărie”.

„Cred că nu mai este o speranță, ci este o certitudine: vreau astăzi să cer demisia primarului din Satu Mare, Kereskényi Gábor, dar cred că mai indicat ar fi să cer arestarea lui.

Ca un sfat pe care pot să-l dau UDMR-ului este să-l retragă la la timp pe dl. Kereskényi, ca să nu aibă o problemă de imagine partidul.

Acum câteva zile am văzut ce amploare au luat discuțiile privind reamenajarea platoului din centrul nou. Este lăudabil că primarul vrea să modernizeze.

Chiar dacă sunt bani europeni, ei nu trebuie furați. Văd că domnul Kereskényi – pe modelul hoțul strigă hoții – a ieșit repede și a spus că un grup de interese vrea să oprească acea renovare. (…) Înlocuim granitul și marmura doar că firma noastră de casă are stație și fabrică de betoane. Granitul rezistă sute de ani, iar betonul se crapă. Probabil că dacă firma de cază folosea bălegar ei puneau bălegar. Acolo sunt o serie de ilegalități. (…)

Am câteva întrebări pentru domnul primar:

1. Din ce bani a renovat Liceul Kölcsey Ferenc? A fost legal?

2. Câți bani plătește Primăria acolo?

3. Grădinița cu program prelungit cu ce bani a fost renovată și a cui e clădirea?

4. A cui este pensiunea de pe centura de la Lazuri?

5. În condițiile în care primarul (UDMR) se laudă cu protecția SRI. Îl întreb pe primar: este adevărat că nevasta șefului SRI, domnul Mocanu, este angajată la primărie director de cabinet, secretară sau consilieră? Dacă domnul primar nu răspunde, voi pune această întrebare la SRI.

6. Este adevărat că dl. primar l-a angajat pe fostul angajat SRI Câcău, actualmente Dragoș, și dacă a fost informatorul acestuia câr timp Câcău  a fost activ?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img