marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO VIRAL: Asistenta medicala in lacrimi dupa ce nu a mai gasit nimic pe rafturile supermarket-ului, dupa doua zile de munca

Distribuie:

Publicat:

O asistenta medicala a înregistrat un mesaj video emoțional în care își descrie cu lacrimi stresul de a nu putea găsi produse de baza la supermarketul local din cauza cumparaturilor masive generate de Coronavirus.

În întreaga lume, pandemia a determinat oamenii să se năpustească în supermarketurile și magazinele lor pentru a se aproviziona cu produse esențiale, imaginile cu cărucioare stivuite cu hârtie igienică fiind simboluri ale acestor vremuri fără precedent. Dar Dawn Bilbrough, din York, în nordul Angliei, a spus că a văzut rafturile goale ca semn de egoism și a îndemnat oamenii să se gândească la alții atunci când merg la cumpărături.

Într-un videoclip înregistrat în mașina ei după ce nu a putut găsi fructe sau legume în supermarket, ea a spus: „Sunt o asistentă care ingrijesc pacientii in stare critica și abia am terminat 48 de ore de muncă”.

"Am vrut doar să cumpar cateva produse pentru următoarele 48 de ore. Nu există fructe, nu există legume, pur și simplu nu știu cum ar trebui să rămân sănătos. „Și oamenii aceștia, oamenii golesc rafturile alimentelor de bază”. "Trebuie doar să te oprești, pentru că oamenii ca mine vor avea grijă de tine când vei avea cea mai mare nevoie. Deci, oprește-te, te rog!" a spus aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img