vineri, 26 aprilie, 2024

Vintu vrea sa ii invete pe romani sa atraga fonduri europene si sa faca bani din criptomonede

Distribuie:

Publicat:

Sorin Ovidu Vîntu a avut o ieșire dură pe pagina sa de facebook unde a acuzat faptul că la baza situației dezastruoase de azi ar sta educația.

”Profesorii români scot pe bandă rulanta proști și lipsiți de caracter”, a afirmat Vîntu care a vorbit apoi din nou despre Clubul de Business SOV, lansat recent, ca despre o soluție de ieșire individuală din drama românească.

”Mai devreme de 30-40 de ani nu se poate vorbi de o refacere a acestei țări”, a avertizat Vîntu care a spus că el vede două soluții: înapoi la dictatură sau fiecare alege soluții individuale.

”Am făcut această școală Clubul de Afaceri și Politică SOV pentru a vă da posibilitatea unor soluții individuale. De luni 19 aprilie voi introduce în acest club cursuri de accesare fonduri europene nerambursabile, vă învăț de la A la Z cum să să puteți accesa fonduri. Tehnici de vânzare, vă învăț cum să vă vindeți produsele și două platforme cumplit de competitive, probabil cele mai bune din lume, să vă învăț să tranzacționați pe forex și pe criptomonede”, a mai spus Vîntu în ultima sa postare.

Clubul de Afaceri și Politică SOV, care se găsește la adresa https://sov.club, a ajuns deja la cea de-a șasea zi de curs, lecțiile fiind oferite gratuit în această primă etapă care durează până mâine inclusiv. Ulterior, cursurile vor mai fi accesibile doar contra cost, dar la final cursanții pot deveni membri ai Clubului SOV care vrea să le ofere fonduri pentru proiecte de afaceri sau politice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img