vineri, 29 martie, 2024

Viol la Stanilesti. Agresorul are 36 de ani iar victima 19

Distribuie:

Publicat:

A ravnit la iubita fratelui sau si a ajuns la inchisoare. Un barbat de 36 de ani din localitatea vasluiana, Stanilesti, a ajuns in fata Plarchetului de pe langa Judecatoria Husi, sub acuzatia de viol si sechestrare a nimeni alteia decat iubita fratelui sau, o tanara de 19 ani.

Inca de cand s-au petrecut faptele, mai precis din 15 august a.c, politistii au investigat cazul in amanunt inainte sa ia decizia de retinere a suspectului.

Totul s-a petrecut dupa ce tanara a petrecut noaptea acasa la prietenul ei. A doua zi, acesta a plecat la lucru, ea ramanand singura acasa. La un moment dat, fratele acestuia a napustit in locuinta peste tanara si, sub lovituri si amenintari, a agresat-o fizic si sexual. Mai mult decat atat, agresorul a amenintat-o ca daca spune ceva, pur si simplu o omoara.
Imediat ce a scapat din bratele acestuia, fata a mers la politie.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Husi, dupa indelungi cercetari si dupa rezultatul Serviciului de Medicina Legala Vaslui, care a confirmat abuzul sexual, au decis sa-l aresteze pe agresor cu acuzarea de savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate .Astazi, Judecatoria Husi a decis arestarea preventiva a tanarului pentru 30 de zile. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img