joi, 28 martie, 2024

Violenta extrema! O tanara a fost omorata cu scanduri si caramizi de prietenii ei! Cadavrul a fost gasit intr-o casa parasita

Distribuie:

Publicat:

Familia Cristinei Parhomenco, adolescenta de la Straseni omorata anul trecut, se plange de amenintari cu moartea in privinta surorii mai mici a tinerei.

Trupul neinsufletit al Cristinei a fost gasit intr-o casa parasita din centrul orasului Strasesti, iar politistii au stabilit ca aceasta  a fost ucisa cu sange rece de prietenii sai. Cadavrul acesteia a fost gasit la doua zile dupa crima.

"Ea se afla iata aici, sub aceste scanduri, acoperita cu caramizi. Priviti, se vad urme de sange. Aici straluceste ceva, mi se pare ca sunt urme de produs cosmetic pe piatra", spune Mila Costenco, locuitoare a orasului Straseni, aratandu-le jurnalistilor subsolul unei constructii nefinisate, unde a fost gasit cadavrul Cristinei Parhomenco, eleva de 14 ani care a fost omorata cu bestialitate.

Chiar si politistul a tipat de groaza atunci cand a vazut cadavrul Cristinei (fata acesteia nu era mutilata doar de lovituri, ci si mancata de sobolani sau de caini vagabonzi).

Cei patru minori au omorat-o pe Cristina Parhomenco, in varsta de 14 ani, dupa ce au consumat impreuna bauturi alcoolice, iar cadavrul acesteia l-au ascuns intr-o cladire aflata in constructie si l-au acoperit cu caramizi si lespezi de lemn.

Expertiza medico-legala a aratat ca fata a fost lovita in cap de nenumarate ori, cu un obiect greu, iar in urma ranilor a murit.

Inculpatii si-au recunoscut vina. Pedeapsa maxima pe care au putut cere procurorii este de sase ani si opt luni.

Mama Cristinei sustine ca a gasit pe mormantul acesteia un bilet cu o amenintare la adresa mezinei familiei: „Ruslana, tu vei fi urmatoarea”.

De asemenea, femeia a declarat ca la cateva zile dupa ce a gasit biletul cu amenintarea o adolescenta, insotita de alti doi minori, a venit la ei acasa si a cerut sa vorbeasca cu sora adolescentei omorate, Ruslana. 

"Mi-a spus sa o chem pe Ruslana ca vrea sa-i spuna cine a scris biletelul. Fetita era cu inca doi tineri, unul mai inalt si unul mai mic, care noi presupunem ca e cel care sta la libertate”, a declarat femeia . Aceasta a mai spus ca a chemat fata sa intre in casa si a chemat politia. Tot atunci, vizitatoarea a distrus un card de memorie, iar din maneca tinerei ar fi cazut o pereche de foarfece.

Mama Cristinei sustine ca ii este frica pentru vietile lor si crede ca cineva ar vrea sa se razbune pe ele pentru faptul ca cei trei minori au fost condamnati la inchisoare pentru omorul Cristinei.

Potrivit sursei, pe marginea ambelor incidente a fost pornit un proces penal, iar familia ar putea fi pazita de oamenii legii.

Anterior, familia adolescentei a mai solicitat protectie de stat, invocand, de asemenea, ca ar fi amenintata, scrie crimemoldova.com.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img