joi, 25 aprilie, 2024

Viorel a trecut la amenintari fara precedent cand a vazut-o pe Vulpita imbracata sexy: „O sfasii si ii smulg…” Mirela Vaida l-a avertizat imediat: „E mutilare”

Distribuie:

Publicat:

În loc să se arate impresionat de transformarea spectaculoasă a Vulpiţei, Viorel s-a arătat dezgustat, ba chiar a început să amenințe prin platou. Se pare că bărbatul din Blăgești nu vrea să o vadă aranjată pe soția lui.Să fie oare din cauza geloziei? Îi e frică lui Viorel că ar putea să o piardă după ce a apărut ca o divă? Ei bine, se pare că noul scandal între soții Stegaru a pornit tocmai din cauza asta. Rochia roșie, crăpată pe un picior, unghiile şi genele, l-au făcut pe Viorel Stegaru să explodeze. 

Viorel a explodat când a văzut-o pe Vulpița atât de sexy

În momentul în care a văzut-o pe Veronica în rochia mulată și roșie, Viorel a văzut roșu în fața ochilor și la propriu și la figurat! Mai mult decât atât, a trecut la amenințări fără precedent. Plin de nervi, bărbatul Veronicăi a spus că va sfâșia rochia și că îi va smulge genele false și unghiile.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, nu a suportat să audă astfel de cuvinte din partea bărbatului și a răbufnit. 

„Asta e mutilare. Poate fi, Doamne ferește, caz penal. Vezi ce faci! Roagă-te ca astea să fie singurele păcate ale Veronicăi de acum încolo”, i-a spus Mirela Vaida lui Viorel, după ce l-a dat afară din emisiune.

Vulpița, ce transformare!

Veronica Stegaru se află în atenția telespectatorilor de peste patru luni. După nenumărate scandaluri care s-au lăsat cu lacrimi amare din partea soției lui Viorel Stegaru, iată că a venit ziua în care Vulpița a arătat un zâmbet sincer, de fericire. De ce? Ei bine, femeia din Blăgești a fost răsfățată așa cum nu credea că va fi vreodată, având în vedere situația ei înainte să apară constant la televizor, de către Sonia Trifan.

Vulpița a vizitat atelierul Soniei și a avut parte de o întreagă zi de relaxare și răsfăț, iar ce rezultatul final a întrecut orice imaginație. Machiată, coafată, cu manichiura făcută, cu gene și îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, așa a ieșit Vulpița de la atelier, transformată din cap până în picioare.

În momentul în care a pășit în fața camerelor și a lui Viorel, Vulpița cea de altădată dispăruse complet. Noua Veronica era schimbată total, îmbrăcată cu o rochie de un roșu aprins, mulată, fără bretele și cu crăpătură pe picior, Vulpița părea mai degrabă o stea de la Hollywood, pregătită să pășească pe covorul roșu.

Însă, pe cât de frumoasă a fost Vulpița în acele moment, pe atât de nemulțumit a fost Viorel. Soțul Veronicăi a spus de la bun început că nu îi place ce vede și a refuzat până și să se uite spre soția lui.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img