miercuri, 24 aprilie, 2024

Viorica Dancila are intalnire cu Frans Timmermans si ii va spune ca da OUG pe completurile de 5 judecatori: ‘Nu avem nimic de ascuns’

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că va explica oficialilor de la Bruxelles despre măsurile din Justiție, cum ar fi ordonanța pe completurile de 5, Executivul neavând nimic de ascuns în acest sens.

"Eu o să explic despre aceste lucruri, o să vorbesc despre aceste lucruri pentru că sunt lucruri normale și cred că a vorbi despre aceste lucruri arată faptul că nu avem nimic de ascuns, arată transparență și că dorim să informăm Bruxelles-ul despre deciziile pe care vrem să le luăm. Deci în discuția pe care o să o am mâine cu Frans Timmermans voi aborda și aceste lucruri", a spus Viorica Dăncilă, la România TV.

Aceasta a spus că va susține în fața oficialilor europene măsurile reparatorii. Legat de ordonanța de urgență privind completurile de 5 judecători, Dăncilă a spus că a discutat cu Tudorel Toader, dar măsura nu va fi luată săptămâna aceasta.

Viorica Dăncilă se află în perioada 6-7 februarie la Bruxelles unde va avea întrevederi cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img