marți, 16 aprilie, 2024

Visul lui Andrei Dan Brinza a devenit realitate : le asigura la 20 de persoane un job sigur si un salariu decent – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Andrei Dan Brinza, este un tanar antreprenor din zona municipiului Husi . Acesta detine o sectie de confectii de materiale textile, in satul vasluian Ghermanesti, unde ofera 15 locuri de munca pentru doamnele din zona respectiva. Avand chiar si angajati din localitati din apropiere . Langa sectie acesta a deschis un spatiu comercial unde mai ofera 3 locuri de munca .  In municipiul Husi, in cadrul unui alt magazin,  acesta ofera alte  2 locuri de munca .  

Andrei Dan Brinza, este genul de persoana increzatoare si ambitioasa care nu se lasa infrant asa usor intr-un sistem in care daca ai gresit, platesti .  La varsta de 18 ani, tanarul Brinza, demareaza afacerea cu produse textile, cu doar 2 masini de cusut si 2 angajati. Lucrand doar la piese simple care nu erau renumerate foarte bine . Acesta povestește ca a mers din usa in usa pentru a gasi de munca pentru a-si sustine afacerea .
“La inceput am mers la firme mai mari sa caut de lucru pentru mine si persoanele care le aveam angajate. A fost greu, nu au dorit sa lucreze cu mine pentru ca eram considerat un pustan care nu prezenta nici garantie si nici interes. Am plecat de la cateva cusaturi pe niste textile si acum lucrez cu branduri zic eu importante . declara Andrei Dan Brinza

Dupa un an jumatate, lucrurile s-au stabilizat, iar “pustanul” a trecut la o alta etapa, ajungand la 7 masini de cusut si 5 angajati .  Tot atunci si-a incercat norocul si a deschis si un magazin alimentar, insa lucrurile nu aveau sa mearga chiar ca pe roate .  La varsta de 25 de ani, tanarul Andrei Dan Brinza, isi desfășura activitatea la 2 magazine ale sale, sectia de confectii si aplica pentru un job de agent vanzari unde este acceptat .  La doi ani diferenta, risca toti bani pe care i-a strans in acesti ani si cumpara un spatiu in localitatea Ghermanesti unde deschide un magazin alimentar si un mic bar satesc .  Acum la varsta de 32 de ani, Andrei Dan Branza, are un numar de 20 de angajati per total, afacerea cu materiale textile a evoluat si detine 30 de masini de cusut, iar pe viitor spera sa reuseasca sa mai ofere si altor persoane locuri de munca.

“ A fost foarte greu, doar cine nu are o afacere pe care sa o fi dezvoltat de la zero nu intelege cat este de greu . Sunt salarii lunare pe care trebuie sa le oferi oamenilor, sunt taxe si impozite, consumabile si alte cheltuieli pe care tu ca administrator trebuie sa le suporti, fie ca ai castigat ori nu in luna aceea . Iar pe angajat nu il poti lasa fara salariu pentru ca iti bate obrazul si este si firesc asa . Pot spune ca la varsta pe care o am sunt înconjurat de persoane minunate  care ma inteleg si ma suporta . Sunt oameni simpli pe care ii apreciez pentru onestitate si pentru daruirea lor .  Este o perioada grea pentru noi toti, sper sa trecem cu bine peste aceasta incercare . “ declara Andrei Dan Brinza pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img