vineri, 19 aprilie, 2024

Vizita la ISUJ Vaslui-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astazi, 15 martie,Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui a primit in vizita o delegatie compusa dintr-o echipa mixta, formata din militari romani si americani, apartinand structurilor civili-militari (CIMIC) din Ministerul Apararii Nationale si Ministerul Afacerilor Interne care pun la dispozitie personal pentru participarea la misiuni in afara teritoriului statului roman.

In cadrul activitatiilor a fost prezentat Sistemul de Management al Situatiilor de Urgenta la nivel national si in special local, misiunile la care intervin serviciile profesioniste pentru situatii de urgenta si tipuri de riscuri pe care le gestionaza la nivel local ISUJ Vaslui.

De asemenea, au fost prezentate tehnica si echipamentele de interventie din dotarea Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui.

La sfarsitul activitatilor desfasurate, delegatia a apreciat capacitatea de interventie si nivelul de pregatire a personalului in domeniul situatiilor de urgenta de care dispune ISUJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img