vineri, 26 aprilie, 2024

Vlăduța Lupău revine pe scenă, după ce a născut. Cine va avea grijă de bebelușul artistei

Distribuie:

Publicat:

Deși abia a născut, Vlăduța Lupău are planuri mari și vrea să revină pe scenă. Anunțul a fost făcut chiar de managerul artistei, Carmen Mureșan. În grija cui își va lăsa vedeta bebelușul, mai ales pentru că vrea să fie alături și de copil, iar totodată nu își dorește să lase la o parte cariera de care se bucură.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, revine pe scenă, după ce a născut. În grija cui își va lăsa vedeta bebelușul.

Vlăduța Lupău vrea să revină pe scenă, după ce a născut

Îndrăgita artistă se bucură de o frumoasă perioadă din viața ei, după ce a născut. Carmen Mureșan, managerul cântăreței, a dezvăluit că există șanse ca Vlăduța Lupău să revină pe scenă până la sfârșitul lunii.

Cu atât mai mult, artista are deja planificate cântărările. Vlăduța Lupău nu a renunțat la evenimente până aproape de luna a noua de sarcină și și-a luat o pauză cu doar câteva săptămâni înainte să nască.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, Carmen Mureșan, managerul artistei, pentru playtech.ro

În grija cui își va lăsa vedeta bebelușul

Pentru că își dorește să revină repede pe scenă, Vlăduța Lupău își va lăsa bebelușul în grija mamei sale, dar și a soacrei. Artista are pe cine să se bazeze și vrea să fie alături de copilașul ei, dar totodată nu își va neglija nici cariera.

Vlăduța Lupău nu și-ar fi anunțat managerul cu privire la vreo schimbare atunci când vine vorba de activitatea ei muzicală. Artista se ocupă în această perioadă de grija bebelușului ei alături de soțul ei, Adrian Rus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img