vineri, 19 aprilie, 2024

Vlad Gherman, anunț cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare: “E cea mai tristă veste

Distribuie:

Publicat:

Vlad Gherman și-a șocat marea comunitate de care se bucură pe rețelele de socializare, asta imediat după ce a făcut un anunț de-a dreptul trist la care nimeni nu se aștepta din partea lui. Iată prin ce trece actorul în aceste momente, după ce ieri părinții lui și ai Oanei Moșneagu s-au întâlnit pentru prima dată, dar și ce a dezvăluit cu lacrimi în ochi!

Vlad Gherman face ce face și intră în atenția tuturor! Dacă ieri, el și iubita lui și-au delectat fanii cu momente savuroase și extrem de importante din viața lor de cuplu, astăzi lucrurile nu au mai stat la fel de bine pentru actor.

Vlad Gherman, anunț cu lacrimi în ochi pe Instagram

Ce-i drept, Vlad Gherman este destul de activ în mediul online, așa că zilnic împărtășește cu cei care îl urmăresc și îndrăgesc câte ceva din viața lui, indiferent că este vorba despre momente frumoase sau mai puțin plăcute ca cel de astăzi.

Nu, nu s-a întâmplat nimic cu relația dintre el și Oana Moșneagu și nici ceva grav cu familia lui, ci cu totul și cu totul altceva. Mai concret, cu lacrimi în ochi și extrem de trist, Vlad Gherman și-a anunțat fanii că renunță la vlog-uri și la YouTube.

"E cea mai tristă veste pe care pot să o dau. Plâng pentru că…Am încercat să nu mă întristez foarte tare și să glumesc cu voi, așa cum fac de obicei. Ultimul vlog", a spus cu lacrimi în ochi Vlad Gherman în mediul online.

Actorul renunță la canalul de YouTube

De o perioadă destul de mare de timp, Vlad Gherman și-a delectat fanii cu cele mai frumoase, triste și importante momente din viața lui intimă și privată. Ba mai mult, a împărtășit cu ei fiecare loc nou vizitat, orice vacanță și toate clipele prețioase cu Oana Moșneagu, încă de la începutul relației lor.

Acum însă, din nefericire, actorul a luat decizia de a renunța la canalul său de YouTube, însă doar pentru o perioadă de timp momentan, astfel că nu se știe când o să revină cu noutăți din viața lui privată, cert fiind faptul că și-a întristat fanii cu această veste.

"(…) Nu plâng, era o glumă, am alergie la pisică. O iubesc de nu mai pot, dar am o rinită alergie, e foarte greu. (…)", a mai spus Vlad Gherman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img