sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Vlad Vladut, optimist inaintea jocurilor cu CSM Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

Vlad Vladut este bucuros de performanta atinsa de HC Vaslui, precizand ca prezenta in play-off reprezinta o premiera si pentru acesta.
”E pentru prima oara pentru mine cand particip in play-off. E prima oara si pentru HC Vaslui. Ne bucuram ca am ajuns aici si ca am reusit sa crestem de la meci la meci. Sper sa facem surpriza in prima faza si sa merge mai departe in primele patru echipe. Ar fi ceva extraordinar pentru echipa noastra”, a declarat extrema stanga.
El a explicat si in ce consta secretul Vasluiului, dupa ce a obtinut biletele pentru play-off: ”Multa munca, seriozitate si unitate de grup sunt ingredientele pentru performanta”.
Vlad Vladut a mai precizat ca pe parcursul sezonului regulat au existat si momente de cumpana, insa echipa sa a trecut peste aceste situatii, atingandu-si obiectivul.
”Dupa meciul din prima etapa, cu Potaissa Turda, a fost un moment de cumpana, dar am reusit sa trecem peste, iar cu pasi mici am reusit sa ne atingem obiectivul, acela de a evolua in play-off”, a conchis jucatorul Vasluiului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img