vineri, 19 aprilie, 2024

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru au castigat un autoturism la „Roata Norocului” pentru o familie aflata in dificultate! „Ne bucuram ca am putut fi o unealta a sortii!

Distribuie:

Publicat:

Norocul a fost de partea lor, Vladimir Draghia si Alice Cavaleru au castigat aseara, la „Roata Norocului”, premiul cel mare, un autoturism, dar si multe alte produse electronice si electrocasnice, pentru o familie nevoiasa.

Cea mai mare bucurie pentru Vladimir Draghia si Alice Cavaleru a fost ca premiul cel mare, dar si celelalte produse castigate vor merge catre familia in beneficiul careia au invartit Roata. In momentul in care Bursucu i-a anuntat ca au castigat masina, Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au imbratisat de bucurie, emotionati ca au putut contribui la fericirea copiilor si parintilor pentru care au jucat aseara la „Roata Norocului”.

"Ne bucuram ca am putut fi o unealta a sortii, este clar ca merita!", a declarat, emotionat, Vladimir Draghia.

Coplesita de emotie, mama celor cinci copii a pasit in platoul emisiunii, alaturi de unul dintre copiii sai si le-a multumit celor doua vedete pentru bucuria imensa pe care le-a facut-o. 

Mama nevoiașă care va primi premiul de la Roata Norocului

"Este un premiu care o sa ne aduca noroc. Fiica cea mare, Anda, a fost cu mine si a fost foarte bucuroasa. Nu mi-a venit a crede ca este adevarat. Suntem foarte fericiti si le multumim ca ne-au ajutat si speram ca acest premiu sa ne schimbe viata in bine", a declarat Stefan Mirela, mama copiilor.

Editia difuzata aseara, urmarita, in fiecare minut, de peste 1.2 milioane de romani din intreaga tara!

Editia emisiunii „Roata Norocului”, difuzata aseara, in intervalul 20:00 – 22:30, a pozitionat Kanal D pe locul 2 in topurile televiziunilor din Romania, pe targetul National, conform datelor furnizate de Kantar Media.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img