News Flash:

VORONIN:Replica dura pentru DODON

2 Noiembrie 2016
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, refuza sa-l sustina Igor Dodon in turul doi al alegerilor prezidentiale, deoarece, in opinia sa, ''biografia politica'' a liderului socialistilor nu poate fi iertata, potrivit portalului de stiri deschide.md.

In cadrul unei conferinte de presa, Voronin i-a amintit lui Dodon despre votul acordat lui Nicolae Timofti in 2012.

''Impreuna cu Zinaida Greceanii si Veronica Abramciuc, au votat pentru Timofti. Dodon trebuie sa-si aminteasca de biografia sa politica. Nu avem temei si argumente sa-l sustinem... Ne-a vandut pentru 3 milioane de euro... Faptul ca ei se numesc socialisti nu inseamna nimic. Urmariti ce politica promoveaza'', a declarat liderul comunist.

Voronin a dat de inteles ca nu-l va ierta pe Dodon pentru ca l-a votat in 2012 pe candidatul Nicolae Timofti pentru functia de presedinte.

''Nu suntem razbunatori, dar avem memorie buna. Daca nu era sa-l voteze pe Timofti, astazi nu eram sa stam ca ratele mute. Moldova era sa aiba o alta dezvoltare. Aceste lucruri nu se iarta'', a afirmat Voronin.

Totodata, liderul comunist a mai spus ca nu va tine legatura cu viitorul presedinte, indiferent cine va fi, Igor Dodon sau Maia Sandu.

''In patru ani n-am avut niciun contact cu presedintele Timofti din cauza ca a fost ales nelegitim. Cu viitorul presedinte va fi la fel. Mana n-o sa-i dau niciodata'', a spus el.

Luni, in cadrul unei conferinte de presa, Igor Dodon s-a adresat catre reprezentantii ''Partidului Nostru'' si ai PCRM cu propunerea de a se uni in turul doi al alegerilor prezidentiale pentru a obtine victoria in fata unui candidat ''de dreapta''.

vladimir voronin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.050572 (s)