vineri, 29 martie, 2024

VREAU SA FIU ANTREPRENOR!

Distribuie:

Publicat:

Vreau sa fiu Antreprenor (VSFA) este caravana nationala de antreprenoriat, un proiect creat de catre antreprenorii de azi pentru antreprenorii de maine ai Romaniei. Proiectul a fost generat la a doua editie a Summitului Romanian Business Leaders de catre lideri din business din Romania pentru a promova si sprijini antreprenoriatul in randul liceenilor si studentilor din Romania. In urmatoarele 6 luni, „Vreau sa fiu Antreprenor” si partenerul proiectului, Banca Transilvania, vor organiza in tara 25 de evenimente pentru a inspira peste 2.500 de elevi si studenti. De asemenea, initiativa si-a propus ca in acest an sa creasca numarul de comunitati locale coagulate in jurul programului.            

Startul a fost  la Constanta, a urmat Focsani, iar azi caravana poposeste la Barlad. Joi, 18 mai, cu incepere de la ora 13, in incinta teatrului „ V. I. Popa”  adolescentii vor avea posibilitatea sa  intre in lumea antreprenoriatului !  
     
In ultimii 3 ani, Fundatia Romanian Business Leaders a organizat 100 de evenimente Vreau sa fiu Antreprenor, la care au participat 200 de speakeri antreprenori si intraprenori, respectiv aproape 13.000 de elevi si studenti din Romania si Republica Moldova.    

 Proiectul isi propune sa inspire generatiile tinere, sa ii incurajeze sa porneasca o afacere pentru a depasi frica de esec – conform Global Entrepreneurship Monitor 2015, 40% dintre dintre romanii care vad oportunitati bune de business nu pornesc o afacere din teama de a nu esua, dar si sa creasca gradul de notorietate al ecosistemului antreprenorial – 71% dintre romani nu cunosc un antreprenor care a pornit o afacere in ultimii 2 ani (Global Entrepreneurship Monitor 2014).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img