sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vrei sa aplici pentru angajari in videochat? Iata 3 lucruri pe care nu le stiai 

Distribuie:

Publicat:

Ai citit in presa sau pe Internet despre modelele care castiga pana la 10.000 de dolari pe luna si vrei sa vezi daca e adevarat? Ai vazut anunturi de angajare in videochat si vrei sa afli mai multe despre acest domeniu? 

Din ce in ce mai multe tinere sunt interesate de o cariera in acest domeniu, asadar, ca sa venim in ajutorul tau, iata 3 lucruri pe care nu le stiai despre angajari in videochat, dar pe care suntem siguri ca ai vrea sa le stii:

1. Ce inseamna activitatea de videochat
Este binecunoscut faptul ca Romania este lider mondial in ceea ce priveste industria videochatului, peste 100.000 de romance activand pe siteurile de profil. De asemenea, ofertele de angajari in videochat oferite de catre studiourile din tara sunt din ce in ce mai apreciate de doamnele si domnisoarele din Romania datorita castigurilor substantiale si a posibilitatii de a pune bazele unei cariere internationale. 

Insa, sa spui cuiva ca faci videochat poate fi o provocare, din cauza parerii gresite pe care foarte multi o au despre aceasta activitate. Aceasta imagine distorsionata despre angajarile in videochat este rezultatul stirilor negative prezentate de mass media. Ceea ce nu vad cei din fata televizorului sunt culisele meseriei de model si ceea ce inseamna cu adevarat sa faci videochat in cadrul unui studio prestigios.

Asadar, ce este, mai exact, videochatul?
Activitatea propriu-zisa pe care modelele o realizeaza in cadrul unui studio de videochat este extrem de relaxanta. Tinerele nu fac altceva decat sa socializeze online cu membrii siteurilor de videochat, din tari precum Marea Britanie, Germania, Norvegia, Canada, Franta, Italia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii. Este ca si cum ai sta pe Facebook sau pe Twitter 8 ore pe zi, insa ai castiga foarte multi bani in acest timp. 

Subiectele de conversatie dintre modele si membri sunt extrem de variate, asa ca acestea parcurg la inceput un training profesional, care include si cursuri de limba engleza si de cultura generala. Tinerele care aplica pentru angajari in videochat sunt initiate in tainele seductiei, in psihologia masculina, dar si in geografia lumii pentru a putea aborda teme cat mai diverse si pe placul ambelor parti. 

2. Cat se castiga din angajari in videochat
Videochatul aduce extrem de multi bani fetelor care sunt dispuse sa faca aceasta activitate zilnic. In medie, un model de videochat castiga aproximativ 4.000 de dolari in fiecare luna, iar asta inseamna de 15 ori mai mult decat salariul minim pe economie din Romania. Insa exista si modele care castiga 10.00 de dolari pe luna. Totul depinde doar de dorinta de reusita si de efortul depus de fiecare model in parte. 

In aceasta meserie este important sa fii sociabila, sa ai cunostinte de baza de limba engleza, sa ai un aspect fizic placut, dar si sa fii dornica sa inveti, sa depui eforturi si sa fii ambitioasa. De asemenea, ar trebui sa optezi intotdeauna pentru un studio de videochat premium, deoarece acolo vei gasi sustinerea si consilierea necesara care sa te ajute sa obtii ceea ce iti doresti. 

3. Ce calitati trebuie sa ai ca sa fii un model de succes
In ziua de azi, se promoveaza deseori idealuri de frumusete nerealiste, care nu fac altceva decat sa complexeze tinerele si sa le faca sa aiba probleme pe termen lung cu imaginea de sine. Tocmai din acest motiv, multe fete se tem sa aplice pentru angajari in videochat, deoarece au impresia ca trebuie sa arate perfect.

Pentru a fi un model de succes in cadrul unui studio de videochat prestigios, nu trebuie sa ai dimensiuni de top model, caci, paradoxal, in acest domeniu, personalitatea este cea care te ajuta sa faci performanta. Gusturile membrilor sunt extrem de variate si nu exista vreun tipar pe care trebuie sa il respecti din punct de vedere fizic.

De asemenea, daca vrei sa aplici pentru angajari in videochat, trebuie sa stii ca nu ai nevoie de experienta anterioara. In cadrul unui studio de renume asa cum este Studio 20, vei fi sprijinita la fiecare pas in drumul catre succes de catre o echipa de experti cu vasta experienta in acest domeniu, care se vor ocupa de tine pana in cele mai mici detalii. Vei beneficia de cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, cursuri de machiaj, fotogenie si telegenie, astfel incat vei putea ajunge un adevarat VIP.

Trebuie doar sa fii o persoana optimista, vesela, serioasa, capabila sa treaca peste micile obstacole, inevitabile in orice cariera si sa dai dovada de implicare 100%. Spunem asta, deoarece, in acest domeniu, totul depinde de efortul, ambitia, seriozitatea, vechimea si personalitatea modelului. Cu cat te implici mai mult in aceasta meserie, cu atat vei reusi sa-ti atingi obiectele financiare intr-un timp cat mai scurt.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img