sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vrei un blond strălucitor? Ţine cont de aceste sfaturi!

Distribuie:

Publicat:

Iubeşti blondul şi nu concepi viaţa fără el. Te regăseşti în această descriere? Înseamnă că ştii ce eforturi presupune această culoare.

Ai fost la salon şi te bucuri de un păr blond foarte strălucitor şi cu reflexe naturale, dar te temi că nu va rezista în timp? Ei bine, să ştii că multe lucruri depind de tine! Acum că părul tău a fost luminat, va trebui să foloseşti produse specific pentru a împiedica culoarea să devină ternă. În practică, părul blond, dacă este neglijat, poate deveni artificial, cu nuanţe departe de ceea ce-ţi doreşti. 

 

Aşa cum deja ştii, părul blond are nevoie de o îngrijire mai atentă decât nuanţele mai închise de păr. În timp, acesta îşi pierde strălucirea, devine casant şi fragil. Totodată, acesta este mai dificil de întreţinut şi de coafat. Pentru că da, nu este uşor să menţii strălucirea părului blond, dar cu produsele de îngrijire potrivite poate deveni o misiune uşoară.  

 

Iată ce să faci pentru a putea menţine culoarea dorită mai mult timp: 

 

1. Foloseşte întotdeauna un şampon profesional 

 

Aşa cum ştii, cu timpul, nuanţa preferată de blond se estompează. Pentru a evita această neplăcere, apelează la un şampon care ajută la neutralizarea tonurilor de galben şi de auriu din păr. Acest tip de produs depozitează pigmenţi de violet, menţine reflexul rece al culorii blond şi hidratează intens. 

 

 

2. Ai nevoie (şi) de un balsam special pentru părul blond 

 

Odată vopsit, părul are nevoie de un balsam special. Cu atât mai mult dacă e blond. Aceste produse conţin substanţe care neutralizează tonurile de gălbui, acţionează în profunzime şi lasă părul hidratat şi neted. Preferă întotdeauna acele balsamuri care conţin keratină şi alte uleiuri hrănitoare care vor repara firul. Decolorantul folosit pentru obţinerea nuanţei de blond usucă foarte mult părul. De aceea, ai nevoie de produse care hidratează intens firul de păr. 

 

3. Aplică întotdeauna în ritualul de îngrijire o mască tratament pentru părul blond 

 

De ce e recomandat să foloseşti măşti pentru păr? Deoarece, măştile au o putere de hidratare mult mai mare decât balsamul. Rezultatul? Un boost de vitalitate părului tău. Ai grijă să alegi o mască special concepută pentru părul blond, pentru a-ţi menţine culoarea cât mai mult timp. Pentru o podoabă capilară de invidiat, foloseşte-o o dată sau de două ori pe săptămână.  

 

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img