miercuri, 27 martie, 2024

Vreme neobisnuita pentru aceasta perioada! Temperaturi record! Vin ploile

Distribuie:

Publicat:

Vremea pe 12 aprilie 2018 va fi foarte calda. In schimb, joi si vineri ploile isi fac aparitia in Romania. Prognoza meteo anunta temperaturi de 27 de grade, dar si precipitatii cu descarcari electrice.

Joi, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15 grade pe litoral, pana in jurul a 27 de grade in vest, nord-vest si centru, iar cele minime se vor situa, in general, intre 5 si 15 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in zona de munte, iar noaptea in vest si sud-vest, dar numai pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si, trecator, in timpul ploilor. Dimineata si noaptea, mai ales in sud-est, vor fi conditii de ceata.

Presiunea atmosferica va creste usor.

Vineri, vremea va fi calda, dar va deveni instabila in regiunile intracarpatice, unde valorile termice diurne vor fi in scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in vestul, centrul si nordul tarii, unde local, mai ales ziua, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor, iar pe parcursul zilei, trecator si in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 25 de grade, izolat, in sudul si centrul tarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 6 si 12 grade. In sud-est vor fi conditii de ceata.

Presiunea atmosferica va continua sa creasca, anunta Observator.tv.

Sambata, se va mentine cald si va fi in general frumos. Cerul va avea innorari temporare in nordul si estul tarii, precum si la munte, unde pe arii restranse se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, precum si, trecator, asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade pe litoral si 26 de grade in regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade. In zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img