joi, 28 martie, 2024

Vremea 17 aprilie 2019. Prognoza meteo anunta ploi abundente si frig

Distribuie:

Publicat:

Vremea România, 17 aprilie 2019 anunță o atmosferă instabilă în toată țara. Prognoza meteo anunță ploi însemnate cantitativ la munte, unde temperaturile scad dramatic, iar în București, precipitațiile sunt anunțate doar pe timpul nopții. În weekend, scăpăm de ploi!

Meteorologii anunță ploi în jumătatea nordică a țării, iar după orele prânzului acestea își vor face apariția izolat și în Oltenia și Muntenia. Doar cu totul izolat se vor mai strânge până la 8-10 mm de apă în nordul Moldovei.

La munte vor continua precipitațiile mixte, mai ales la altitudini mai mari de 1500 de metri. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în sudul Olteniei. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 8 și 13 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 11-16 grade în Banat și Crișana, 13-18 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea București, 17 aprilie 2019

Vremea din 17 aprilie 2019 anunță ploi în București, pe timpul nopții. Temperaturileîn Capitală se vor încadra între 14 și 6 grade C, în scădere cu două grade față de ziua precedentă. Ploile vor continua până vineri, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Vântul suflă cu 5 km/h dinspre E pe timpul zilei și cu 10 km/h dinspre NE, pe timpul nopții. Precipitațiile se vor retrage definitiv în weekend.

Prognoza meteo la munte, 17 aprilie 2019

La munte, vremea de miercuri, 17 aprilie, anunță ploi însemnate cantitativ, atât pe timpul zilei, dar și pe timpul nopții. Temperaturile vor scădea dramaticla munte, unde sunt anunțate valori termice ce se vor încadra între 6 și 3 grade C, . Cantitățile de apă ce se vor strânge pe timpul zilei vor fi de 3 L/m², iar pe timpul nopții – 2 L/m². În weekend vremea la munte va fi însorită, anunță meteorologii, fapt îmbucurătpr pentru cei care vor să petreacă sărbătoarea Floriilor în destinațiile montane ale României. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img