vineri, 26 aprilie, 2024

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti inedite de la meteorologi

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 23 ianuarie 2019 aduce o schimbare. Ce anunta prognoza meteo de miercuri si cum va fi vremea in Romania.  

Vremea de miercuri se va mai incalzi usor, iar precipitatiile mixte vor continua sa cada in partea nordica a teritoriului, in timp ce in sud se vor semnala precipitatii (mai ales sub forma de ploaie) doar in prima parte a zilei. Local, indeosebi la deal si la munte se va depune un nou strat de zapada de pana la 10-15 centimetri.

Vantul va sufla cu putere in Dobrogea (cu rafale de pana la 65-80 de km/h) si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte zone ale tarii. Temperaturile maxime vor creste fata de ziua precedenta si vor fi situate in general intre 1 si 6 grade Celsius in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 3-8 grade in Oltenia, 5-10 grade in Muntenia si Dobrogea si 1-6 grade in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in extremitatea nordica a regiunii. 

Meteo 23 ianuarie in Bucuresti

Cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii mixte la inceputul intervalului, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi sub forma de ploaie. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului va fi de 0…1 grad dimineata.

Apoi cerul va prezenta innorari si vor mai fi conditii de ploaie slaba la inceputul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade.

Pe timpul noptii insa, vremea va fi la extreme. Sunt prezente ploi inghetate, iar temperaturile scad pana la -4 grade Celsius, iar vantul va sufla in rafale de 24 km/h. 

Prognoza meteo 23 ianuarie la munte

Si la munte se va mai incalzi usor pe parcursul zilei, urman ca noaptea sa se inregistreze din nou valori termice scazute. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 4 si -3 grade Celsius. Sunt asteptate precipitatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img