joi, 28 martie, 2024

„Vulturul” a aterizat aseara in Romania! Care au fost primele declaratii ale lui Catalin Cazacu? „Plangeam cand vedeam filmulete cu copii care ma incurajau, nu imi venea sa cred!”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Cazacu, cel supranumit „Vulturul” de coechipierii sai de la „Exatlon”, a fost asteptat aseara, la miezul noptii, cu multa veselie de prieteni, familie, dar si de faimosii Giani Kirita, Diana Belbita si Larisa Vasile pe aeroportul.
 
International "Henri Coanda" din Bucuresti, la sosirea din Republica Dominicana. Emotionat, cu 11 kilograme mai putin decat acum aproape cinci luni cand a intrat in competitia "Exatlon", faimosul a fost coplesit de fericire la vedera entuzismului celor care au venit sa-l intampine si care i-au pregatit chiar o petrecere surpriza. Si, ca sa intre in atmosfera de acasa, Augustin Viziru l-a intampinat cu traditionalii mici pe care Catalin i-a gustat cu pofta, declarand ca nu se astepta sa fie intampinat de atatia oameni dragi. Cea mai mare surpriza a faimosului dupa eliminarea din cel mai dur concurs televizat a fost sa constate numarul impresionant de oameni care l-au sustinut si l-au felicitat pentru performanta.
 
"In Madrid, unde am facut escala, au venit oameni si faceau poze cu mine si mi-au spus ca si in acolo romanii se uita la <<Exatlon>>! Cand am iesit, am luat telefonul in mana, stateam si plangeam cand vedeam filmulete cu copii care ma incurajau, nu imi venea sa cred. Pentru mine este coplesitor", a subliniat Catalin.
 
Campionul la motociclism a aflat la sosirea in tara cine a castigat primul sezon "Exatlon" si a declarat ca cei doi finalisti, Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi, "sunt niste atleti desavarsiti" si meritau sa fie in finala. Pentru Catalin Cazacu "Exatlon" a fost o experienta "iesita din comun" si spera ca "toti oamenii care au ajuns atat de departe si au stat cinci luni acolo sa fie tratati cu respect si vazuti ca adevarati invingatori".
 
Primul lucru pe care si-l doreste semifinalistul „Exatlon” este sa ajunga acasa, la Timisoara, sa isi vada parintii.
"Casa este acolo unde este familia," a spus cu lacrimi in ochi Catalin Cazacu.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img