joi, 28 martie, 2024

Will Smith pregateste alte doua filme din seria “Bad Boys”

Distribuie:

Publicat:

Studiourile Sony Pictures au anuntat doua continuari ale seriei “Bad Boys”, pentru 2017 si 2019, insa nu se stie daca actorul american Will Smith va juca rolul principal in aceste pelicule sau va ocupa un loc in spatele camerei de filmat, informeaza contactmusic.com.

De curand, regizorul Joe Carnaham a semnat cu Sony Pictures un contract de colaborare pentru “Bad Boys 3”, al carui scenariu original apartine lui David Guggenheim. In prezent, reprezentantii studiourilor sunt pregatiti sa treaca la pasii urmatori, mai ales ca au anuntat lansarea celei de-a treia parti a francizei pentru anul 2017.

In plus, noul director al Sony, Tom Rothman, a dezvaluit ca producatorii pregatesc si “Bad Boys 4”, in 2019, insa nu este clar daca Will Smith, in varsta de 46 de ani, va relua rolul detectivului Mike Lowrey in urmatoarele doua parti ale filmului sau va lucra la aceste productii din spatele camerei.

Actorul american Will Smith declara in 2002 ca se va intoarce pe marile ecrane alaturi de partenerul sau Martin Lawrence, in rolurile politistilor din Miami, doar daca scenariul va fi unul bun.

Primul film al seriei, lansat in 1995, si continuarea, “Bad Boys II”, din 2003, au fost regizate de Michael Bay.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img