marți, 19 martie, 2024

William și Harry mai au un frate și o soră! Prezența lor la înmormântarea Reginei a șocat pe toată lumea!

Distribuie:

Publicat:

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au strâns în același loc sute de personalități din întreaga lume. La marele eveniment au participat oameni din toate colțurile lumii, șefi de stat și alți monarhi, dar și frații vitregi ai prinților William și Harry. Deși cei nu sunt atât de celebri, acum au putut fi admirați de toată lumea.

Totul despre frații prinților

Dacă pe William și Harry îi știe o lume întreagă, puțini au auzit despre frații lor citregi. Este vorba despre Tom și Laura, copiii pe care Regina Consoartă Camilla, soția tatălui lor, Regele Charles, îi are din prima căsnicie. Au fost primiți cu drag în Familia Regală încă de la început și au reușit să se integreze, iar acum au vrut să îi fie alături pe ultimul drum bunicii lor vitrege.

Înainte de a deveni soția lui Charles, actual rege al Regatului Unit, în 2005, Camilla a fost măritată, între 1973 și 1995, cu Andrew Parker Bowles. Cei doi sunt părinții Laurei și ai lui Tom, care au fost primiți cu căldură în Familia Regală și au participat la evenimente importante.

Dacă Tom Parker Bowles este cunoscut în Marea Britanie din diverse show-uri culinare, el fiind critic culinar, sora lui nu se bucură de atât de multă recunoaștere. Aceasta duce o viață foarte discretă, departe de lumea mondenă și niciodată nu i-a plăcut să se facă remarcată.

Aceasta poartă numele de familie al soțului ei, Harry Lopes, cu care se iubește încă din 2006. Acesta are o situație financiară bună, datorită tatălui său, un celebru aristocrat britanic. A studiat istoria artei la Oxford și a pus bazele unei galerii de artă, în Londra și se bucură de succes în plan profesional.

Cei patru frați au o relație frumoasă și bună de dragul părinților care au decis să își petreacă viața împreună. Au participat împreună la evenimente importante, printre care nunta Laurei sau a prințului William.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img