joi, 28 martie, 2024

Zilele lui Reghe la Steaua sunt numarate

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali la- criticat tot mai des pe Laurentiu Reghecampf in ultima vreme, iar actualul antrenor al Stelei nu este ajutat nici de rezultate, ros-albastrii pierzand in ultima etapa fara drept de apel la Giurgiu, scor 0-2.

Al doilea mandat al lui Laurentiu Reghecampf la Steaua nu se aseamana nici pe departe de primul, iar daca sansele la titlu sunt aproape compromise, Gigi Becali se teme ca si locul doi este in pericol. Patronul nu mai are incredere in Laurentiu Reghecampf, l-a criticat destrul de des in ultima vreme si intentioneaza sa aduca un nou antrenor din vara.

Potrivit editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, patronul ros-albastrilor e pregatit sa-l aduca in vara pe Edward Iordanescu, tehnicianul Pandurilor, daca Reghecampf nu-si va indeplini obiectivele si nu o va duce pe Steaua in Liga Campionilor. “Problema e ca nu avem valoare. Poate ca tactica a fost gresita, n-am inteles nimic, n-am pasat nimic. Eu am vrut sa-i zic inainte de meci lui Reghe sa nu joace cu Varela”, a fost una dintre rabufnirile lui gigi Becali, dupa Astra-Steaua 2-0.

“Daca nu erai capos, deja antrenai Steaua!”, i-a spus patronul Stelei lui Iordanescu Jr. “Mai am trei saptamani de contract cu Pandurii, iar dupa finalul campionatului vom analiza si vom vedea ce este de facut. Steaua are un staff de valoare, nu este problema mea sa vorbesc despre ce se intampla acolo”, a comentat Edi Iordanescu, care a mai facut parte din staff-ul Stelei, ca antrenor secund sau “principal” interimar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img