joi, 28 martie, 2024

Zodiac chinezesc 2020: Anul Sobolanului de Metal aduce mari schimbari

Distribuie:

Publicat:

A mai ramas putin timp pani cand anul Mistretului de Pamant se va incheia si vom intra in cel al Sobolanului de Metal, care va aduce noi inceputuri si schimbari pentru toate zodiile horoscopului chinezesc.

Conform Viva.ro, anul Sobolanului de Metal va aduce schimbari atat in plan amoros, cat si in plan profesional pentru orice zodie, motiv pentru care tot ce va ramane de facut este sa primiti schimbarile cu zambetul pe buze.
Zodiac chinezesc 2020. Sobolan

Anul 2020 vine cu surprize mari! Pentru ca ele vin de la Sobolanul de Metal, priviti anul ca pe o bucata mare de cascaval, cu multe gaurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie sa profitati si oportunitati de a va schimba total viata. Primiti sanse mari de castig financiar, avansare in profesie, colaborari noi si profitabile si ocazia de a va fi recunoscute eforturile de pana acum.

In dragoste, se anunta un an fabulos! Daca va bate de mult gandul sa va intemeiati o familie cu persoana pe care o aveti deja alaturi, 2020 este anul potrivit. Toate casatoriile intemeiate in anul Sobolanului de Metal sunt trainice si fericite. In cazul in care sunteti singuri, deocamdata, pregatiti-va sa va intalniti sufletul pereche!

Zodiac chinezesc 2020. Bivol

Lent si foarte consecvent in general, Bivolul va primi o energie aparte in acest an. Vei fi aventurier si mai vioi ca niciodata in 2020, insa te vei bucura, deopotriva, de stabilitate si confort. Nu te vei plictisi o secunda in anul Sobolanului de Metal!

In anul 2020, Bivolii singuri isi vor gasi jumatatea, cel mai degraba, undeva departe de casa, potrivit horoscopurania.ro, iar persoana pe care o intalnesti in acest, este foarte probabil sa-ti devina partenera pe viata.

Un sfat de la astrolog: invata sa fii mai romantic, mai implicat in relatia cu partenerul, mai atent la nevoile sale si ceva mai tandru! Un simplu gest sau o singura vorba frumoasa poate face minuni!

Si in cariera iti va merge bine! Anul Sobolanului de Metal aduce pentru tine ascensiune in cariera, succes in afaceri, prosperitate si bunastare.
Zodiac chinezesc 2020. Tigru

Sobolanul de Metal va arunca in mod constant in calea Tigrului perspective tentante, astfel incat ochii sa i se aprinda – pe care sa o urmeze? Totodata, nu ai voie sa eziti: cine ezita – pierde! Tigrul oricum este foarte norocos, dar in anul 2020, in viata ta va fi ca o loterie in care tu ai toate biletele castigatoare.

In dragoste, Tigrii vor reusi nu numai sa-si gaseasca un partener potrivit, dar sa se si indragosteasca lulea, experimentand pasiunea in toate nuantele ei. Tigrii casatoriti sunt sfatuiti sa se implice mai mult in viata de familie, sa va rasfatati si ajutati partenerul in treburile casnice si sa fiti foarte atenti si grijulii!

Una dintre surprizele, pregatite de Sobolan pentru Tigru in 2020 este bogatia neasteptata, spune Urania. Multi Tigri vor obtine independenta financiara datorita descoperirii unei noi surse de venit, altora banii le pot pica practic din cer.
Zodiac chinezesc 2020. Iepure

In 2020, Iepurii au avea parte de emotii pozitive, momente romantice, circumstante favorabile, sustinerea prietenilor, mai multi bani, insa ciuliti bine urechile sa nu va scape norocul! Aveti toate sansele sa primiti o mostenire, sa va schimbati locul de munca si/sau sa vi se mareasca simtitor salariul!

Sunteti calculati si precauti, iar asta este pe placul Sobolanului de Metal, care va va rasplati cu daruri si surprize. Chiar si amoroase! Totusi, lasati-o mai moale cu flirtul daca sunteti casatoriti, ca s-ar putea sa fiti prinsi pe picior gresit. Cei singuri au parte, insa, de experiente interesante si distractii pe banda rulanta. Ascultati-va inima si totul va fi bine!
Zodiac chinezesc 2020. Dragon

Sobolanul de Metal vine pentru voi cu multe surprize si emotii. Este posibil sa dati si de situatii ce va vor parea dificile, insa cu mult calm si optimism, totul se va rezolva ca prin minune. Rezultatele se anunta pe masura! Succes in dragoste si reusite in cariera, ce sa va doriti mai mult?!

In 2020, va veti bucura de admiratia sexului opus si se anunta aventuri multe, care ar putea duce si la o relatie de lunga durata. Se preconizeaza toate sansele pentru o casatorie chiar si, de ce nu, aparitia unui copil.
Zodiac chinezesc 2020. Sarpe

In acest an poti sa-ti schimbi pielea si sa renasti! Primesti toate sansele sa-ti schimbi viata si sa o iei de la capat, pe alt drum mult mai bun! Vei percepe totul ca pe o gura de aer proaspat. Sarpele, de obicei prudent si calculat, isi va pierde mintile intr-un vartej de trairi intense, alaturi de o persoana care va aparea in viata ta cand te astepti mai putin. Sobolanul va aduce in anul 2020 un plus de pasiune, armonie si echilibru in viata voatra de cuplu.

In cariea, este posibil sa apara mici obstacole, insa calmul specific te va ajuta sa treci peste si astrele te incurajeaza sa incepi o afacere pe cont propriu, sa-ti duci un vis la indeplinire, sa pui bazele unei dorinte mai vechi.

Sfatul astrologului: stai departe de intrigi si conflicte, nu te baga in barfe si mergi pe drumul tau. Daca vei respecta asta, se anunta numai bucurii pentru tine si in plan financiar si al carierei.
Zodiac chinezesc 2020. Cal

In 2020, esti mai ambitios, mai muncitor, mai harnic si mai rezistent ca niciodata, iar Sobolanul de Metal iti da forta sa termini cursa victorios, primul pe linia de sosire!

Sentimental, este posibil sa fii putin cam agitat. Gelozia, irascibilitatea si aroganta specifice atat Calului, cat si Sobolanului aduc tensiune in relatia cu persoana iubita, asa ca fiti sinceri si implicati in povestea de dragoste. Iar daca nu mai simtiti sa fiti acolo, cel mai bine este sa iesiti pe cale amiabila din cursa si sa o luati de la capat alaturi de altcineva.

Horoscopul chinezesc ii promite Calului in anul 2020 o evolutie rapida in cariera, dar trebuie sa depuneti si voi ceva efort. Va merita pe deplin!
Zodiac chinezesc 2020. Capra

Schimbarile pozitive pentru nativii Capra se vor produce incepand din ianuarie 2020 si vor continua pe parcursul intregului an. Pe plan sentimental, urmeaza o multime de emotii si experiente interesante, cu totul diferite fata de ceea ce ati trait pana acum. Veti avea un farmec irezistibil, care va atrage admiratorii ca un magnet. Cei mai norocosi dintre ei vor ajunge sa traiasca alaturi de voi momente de neuitat si, mare atentie, se aud clopote de nunta!

Nativilor casatoriti din zodia Capra, anul 2020 al Sobolanului le va aduce stari romantice.

In anul Sobolanului de Metal, Caprei ii vor veni in continuu idei noi legate de castiguri rapide si organizarea propriei afaceri, care vor fi realizate cu succes.
Zodiac chinezesc 2020. Maimuta

Pentru nativii Maimuta, 2020 este un an al surprizelor, al noilor incepuri, al momentelor „Punct si de la capat!’ si vor trebui sa se adapteze rapid schimbarilor. Nu luptati cu noutatile din viata voastra, ba dimpotriva, incercati sa va bucurati de ceea ce va rezerva Sobolanul de Metal!

Si viata sentimentala va trece prin anumite schimbari, iar daca simtiti ca locul vostru nu mai este langa actualul partener, nimic nu va va opri sa iesiti din poveste!

Fiind cuprinsa de un vartej de pasiune si emotii, Maimuta impulsiva si neastamparata s-ar putea sa nu reuseasca sa adopte o atitudine serioasa si sa-si aleaga partenerul pentru o relatie de durata. Probabil, nici nu trebuie sa o faca – in anul Sobolanului, partenerul ideal va face el singur tot posibilul pentru a-i cuceri inima.
Zodiac chinezesc 2020. Cocos

2020 este un an foarte important, in care firea de lider a Cocosului se poate manifesta cu toata impetuozitatea, insa astrele va sfatuiesc sa va moderati arogantele pentru ca s-ar putea intoarce impotriva voastra! In anul Sobolanului de Metal nu este loc de intrigi, minciuni sau umblat cu soparlita vopsita. Fiti sinceri, umani si cu bun simt si veti avea un an senzational!

Insa, Cocosul nu se teme de dificultati, si avand o personalitate ingenioasa si indrazneata, cu siguranta va gasi in anul Sobolanului posibilitatea de a se face remarcat si de a culege laurii invingatorului!

Influentele favorabile ale anului Sobolanului de Metal ii vor permite Cocosului sa devina mai delicat si mai atent cu persoana iubita, ceea ce ii va aduce fericire pe plan personal.
Zodiac chinezesc 2020. Caine

In 2020, Cainele va dispune de energie, hotarare si forta pentru a castiga osul cel mare! Si nu va fi nevoie neaparat de munca grea pentru ca Sobolanul ii va recompensa pentru curajul si munca din trecut. Insa, nu va relaxati prea mult pentru ca prosperitatea si succesul Cainelui in urmatorii 11 ani ai ciclului zodiacal depind de eforturile depuse in anul 2020.

Nativii singuri din zodia Caine vor cunoaste in anul 2020 fericirea iubirii reciroce! Stapanul anului, Sobolanul, le va auzi dorinta secreta si le va oferi un partener, care ii va intelege din priviri, le va oferi grija, atentie, sentimentul de liniste si siguranta.

In anul 2020, ambitios si puternic, Cainele ii va sfasia pe toti cei rauvoitori, va ocoli cu incredere rivalii si isi va croi cu usurinta drumul catre bunastarea financiara.

Sobolanul il va impinge sa ia decizii rationale, bazate pe logica pura, si nu pe sentimentele de moment. De asemenea, pentru a-l motiva si a-l inspira, ii va aduce Cainelui victorii mici.
Zodiac chinezesc 2020. Mistret

Tot ceea ce va face Mistretul in anul 2020, se va dezvolta si va evolua in continuare, iar asta ii va face pe reprezentantii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc sa munceasca cu si mai multa dedicatie.

in anul 2020, Mistretul va prefera ca flirtul sa aiba o continuare, iar singura noapte pasionala s-ar putea transforma intr-o viata de familie lunga si fericita.

Lucrurile pe care Mistretul si le putea imagina cu greu in visurile sale, vor deveni dintr-o data destul de realizabile in anul 2020 – important este sa nu-si scape sansa!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img