joi, 28 martie, 2024

Zodiacul zilei de 15 ianuarie 2020

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Berbec

Berbecii vor avea o delicata pe plan sentimental. Relatia cu persoana iubita ar putea trece prin momente grele, din cauza lipsei de comunicare, iar rezolvarea situatiei pare din ce in ce mai indepartata. Cineva trebuie sa faca primul pas si sa-si arate slabiciunile. In astfel de cazuri se recomanda o iesire in aer liber sau la un restaurant linistit, sentimentele ies mai usor la iveala intr-un cadru romantic.

Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Taur

Taurii pornesc ziua cu dreptul, insa problemele ajung sa-i coplesteasca. Toate lumea are nevoie de ajutorul lor sau vine cu cate o cerere, iar la serviciu lucrurile nu sunt deloc mai usoare. La un moment dat nativii din zodia Taur vor fi nevoiti sa puna piciorul in prag si sa spuna un „Nu” hotarat, chiar si celor dragi. Altfel se vor epuiza mental si psihic. Spre seara atmosfera se mai destinde, odata cu primirea unei vesti bune cu privire la bani.

Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Gemeni

Gemenii primesc semnale contradictorii de la o persoana atragatoare. O clipa se comporta de parca ar fi indragostita lulea, doar pentru a disparea fara urma cateva minute mai tarziu. Acest mod de a interactiona ii seaca de energie pe nativii din zodia Gemeni, obisnuiti sa comunice direct, cu subiect si predicat. Poate ca aceasta persoana chiar asa vrea sa-si traiasca viata. Daca nu o poti accepta, e mai bine sa te retragi din timp.

Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Rac

Racii ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa asculte mai mult. Persoana iubita incearca sa le transmita un mesaj important sau chiar sa le faca o marturisire, insa din cauza nenumaratelor discutii nativii din zodia Rac pierd complet esenta problemei. Iar asta e cat se poate de rau, mai ales atunci cand partenerul are probleme de ordin sentimental, care ar putea duce intr-un final chiar la destramarea relatiei.

Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Leu

Nu este ziua ta norocoasa. Vei fi foarte iritat astazi, iar asta se va intampla din motive minore. Nu-ti place cum iti sta parul sau nu-ti convine costumatia cu care ai plecat de acasa. Important este sa stii ca e un moment care, mai devreme sau mai tarziu, trece. Inarmeaza-te cu rabdare. In mod sigur soarele va rasari curand, din nou, pe strada ta si vei avea iar motive sa zambesti. Pana la urma, zambetul este unul dintre atuurile tale principale.
Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Fecioara

Evita discutiile serioase, cu exceptia celor care privesc problemele intime ale familiei. Este o perioada foarte buna pentru tine sa-ti incerci talentul de cuceritor. O gluma fina te-ar putea ajuta sa faci o noua cucerire. Insa nu pierde timpul cu filosofii ieftine pentru ca oamenii din jurul tau tind sa se plictiseasca rapid. Spre finalul zilei te retragi in barlogul personal si, daca este cazul, ar fi bine sa verifici situatia scolara a copilului sau copiilor.
Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Balanta

Astazi ai numeroase idei neobisnuite si ar fi important pentru tine sa le pui in aplicare. Atentie, insa, nu le discuta cu oameni lipsiti de imaginatie pentru ca acestia vor avea tendinta sa te traga inapoi. Este important sa-ti vezi de treaba ta si sa ramai pe drumul tau, pentru a te bucura de un succes deplin. In cazul in care te amarasti sau te apuca nostalgia, combate momentul cu ajutorul unui film bun de comedie. Amuza-te cat poti de mult.

Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Scorpion

Este o zi a surprizelor pentru tine. Culmea, s-ar putea sa ai parte de clipe placute din partea unor oameni cu care ai avut relatii reci pana acum. Fiind un inceput de saptamana, poate este momentul sa ai parte de o noua aventura, respectiv sa-ti cauti un job nou, sa te implici intr-un proiect nou sau, de ce nu, sa te bucuri de o relatie amoroasa. Pe plan financiar, stai linistit. Nu te bucuri de un anume succes, dar nici nu se intrezaresc probleme serioase.
Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Sagetator

Pentru tine este ziua in care te vei confrunta cu o mare problema. Ori partenerul de viata te inseala, ori la munca ai o disputa cu un coleg invidios pe succesul sau. Inainte de a te implica intr-o confruntare, cauta sa ai cat mai multe informatii despre episodul respectiv. S-ar putea sa te simti tradat, dar s-ar putea si ca aparentele sa te puna aiurea in dificultate. Poate ar fi mai bine sa respiri adanc si sa te bucuri de o sedinta de shopping.
Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Capricorn

Nu este momentul potrivit pentru a te apuca sa faci investitii importante. Chiar daca prietenii trag de tine pentru a-ti valorifica banii, cauta sa te mentii la distanta de ei, indiferent daca le ranesti sau nu sentimentele. Ai grija cand esti la volan sau cand lucrezi cu aparate electrice. Un accident se poate intampla oricand. Spre seara, ghinionul pleaca din zona ta de influenta si poti sa stai mai linistit. Dar nu uita ca important este sa previi.
Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Varsator

Vesti bune cu privire la bani pentru Varsatori. Vor pune mana pe o suma frumusica si, cu toate ca nu e o avere, ii va ajuta mult pe final de luna. Ba chiar mai raman si pentru unele obiecte pe care si le doreau de ceva timp. Seara va aduce momente romantice alaturi de persoana iubita si o discutie care se va lasa cu hohote de ras, numai buna pentru reincarcarea bateriilor.
Horoscop 15 ianuarie 2020, Zodia Pesti

Pestii sunt sagetati de Cupidon, atunci cand se asteapta mai putin. O simpla discutie cu o persoana pe care nu au mai vazut-o niciodata si un schimb de priviri mai mult decat intens se lasa cu promisiunea ca, intr-o zi, o plimbare impreuna n-ar fi o idee tocmai rea. Din acel moment, timpul capata o alta semnificatie pentru nativii din zodia Pesti. Totusi, ar fi bine sa mai astepte putin, inainte de a face un prim pas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img