joi, 28 martie, 2024

Zodiile care se indragostesc de Craciun

Distribuie:

Publicat:

Acestea sunt zodiile care isi vor gasi iubirea de Craciun:

LEU

Nativul nascut in zodia Leu va intalni iubirea vietii sale chiar in ajun de Craciun. Acest nativ va cunoaste o persoana cu totul speciala, venita de peste mari si tari.

Dragostea se va infiripa treptat si sigur, semnul protejat de Soare fiind foarte atent la fiecare detaliu deoarece isi doreste ca totul sa decurga ca la carte si sa nu existe suspine dupa, indiferent ce s-ar intampla.

RAC

Racul va cunoaste o persoana speciala in preajma celei mai importante sarbatori de la final de an.

Semnul guvernat de Luna va avea motive de bucurie in special dupa data de 26 decembrie, cand o serie din temerile sale vor fi infirmate de acel inger care isi va face loc in sufletul sau.

PESTI

Sensibil din fire, in urma unei relatii esuate si a dezamagirilor aparute in lant, nativul nascut in zodia Pesti va prinde din nou aripi, iar fluturii din stomac vor bate ca in adolescenta.

Un personaj cu totul misterios se va instala in viata acestuia, aproape de 25 decembrie. Ar putea fi vorba despre un prieten de familie sau ruda unui prieten apropiat. La masa de Craciun se pot intampla multe minuni, inclusiv in amor!

SCORPION

Ce e scris in frunte ii e pus Scorpionului! Acesta va simti inca de la inceputul lunii decembrie ceva special pentru o persoana.

Pana sa ajunga in pat cu acea persoana va dura cateva zile. Spre finalul lunii cadourilor, undeva prin 26 sau 27 decembrie, Scorpionul isi va declara sentimentele sincere fata de acel personaj care ii va schimba viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img