joi, 25 aprilie, 2024

Zodiile care vor avea un februarie de vis. Li se indeplinesc toate dorintele. Vezi daca te afli printre ele

Distribuie:

Publicat:

Februarie incepe din punct de vedere astrologic cu soarele in constelatia Varsatorului si se sfarseste cu soarele in constelatia Pesti, iar din punct de vedere astronomic, luna februarie incepe cu soarele in constelatia Capricornului si se sfarseste cu soarele in constelatia Varsatorului. Numele lunii februarie vine din latina: Februaris, onis (purificare), curatire, legat de ritualul curatirii ce se facea anual la 15 februarie. Luna februarie era inchinata zeului imparatiei subpamantene Februs. Grecii numeau luna februarie Anthesterion.  

Denumirea populara a lunii februarie este "Faurar", care provine de la faur, adica timpul in care se ascuteau unelte, ceea ce sugereaza inceputul pregatirilor pentru muncile agricole. Conform traditiei, luna februarie este o luna capricioasa si nemiloasa, datorita fluctuatiilor de temperatura de la o zi la alta, spunandu-se ca noaptea ingheata tot, iar ziua se dezgheata.

Luna februarie vine cu dorinte implinite si cu mult noroc pentru trei semne zodiacale.  

HOROSCOP GEMENI – Stralucesti de bucurie si optimism. Te simti mult mai bine ca luna trecuta si esti gata sa pleci intr-o noua aventura. Ti se pregateste ceva bun, asa ca fii pe faza. Ai nevoie de multa energie pentru a duce toate lucrurile la final.

HOROSCOP BALANTA – Vei fi in centrul atentiei. Ai multa incredere in tine si nu iti este teama sa spui ceea ce gandesti. Iti curge energie pozitiva prin vene, asa ca poti realiza tot ceea ce iti propui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img