joi, 28 martie, 2024

Magda Vasiliu, consternata de comportamentul unora dintre romanii din Italia. ‘Cum dracu’ sa-i mai respecte cineva?’

Distribuie:

Publicat:

Fosta prezentatoare Prima TV Magda Vasiliu, se afla in Italia, la Aprilia, unde baietelul sau, Vlad, urmeaza un tratament impotriva cancerului, boala cu care a fost diagnosticat anul trecut. Cum e si firesc, in Italia, Magda Vasiliu  intalneste si romani stabiliti in Peninsula, iar urmarea unor astfel de intamplari este consternarea, dupa cum relateaza in cea mai recenta postare facuta pe contul sau de Facebook.

”Coada la magazinul din Aprilia al unui emigrant indian…omul a inteles ca in Aprilia e plin de romani, asa ca le aduce ce vor ei …iar , romanii se inghesuie sa cumpere….Printre ei, un conational cu burta, trening, sapca si nevasta supusa…

"Zece beri, 2 sticle de vin…"

Nevasta, cu cercei grei, din aur, cu tortite, ii spune, incet, ceva…

Ce vrei, fa? N ai d alea acasa? …Ai, fa, ca ti am luat tot io!"

Pe tejghea s au strans multe produse, coada s a dublat, patronul indian ii da romanului cu sapca si trening, o punga….ar vrea sa-i serveasca si pe ceilalti clienti…

"Ma che cazzo??? Eu muncesc, ma, pentru tine??? Sau tu muncesti pentru mine? Pune, ba, in punga, ca esti aici sa muncesti pentru mine, ba!!! Pai, ba, iti fac eu treaba?? Hai, baga-n punga!!!"

Patronul indian , cu turban si barba alba,se conformeaza… Nu comenteaza si nu ridica privirea ….E obisnuit cu romanii, cu genul asta de romani…Romani care si permit astfel de excese cu el, indianul cu turban si barba alba…Ca daca patronul era italian , taceau malc si si puneau singuri carnatii si berea in punga….

E a doua oara in doar doua saptamani cand vad astfel de atitudini in magazinul indianului….

Nu generalizez, dar cam astia suntem….Ori, cum dracu' sa-i mai respecte cineva pe romani cand sunt atatia care se fac si ne fac de ras? ….Bine macar ca indianul batran nu e ranchiunos….sau, poate ca e…doar el stie ce gandeste, de sub turban, despre romani….”, a scris Magda Vasiliu Stoian, pe contul sau de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img