vineri, 29 martie, 2024

SPITALUL MUNICIPAL ‘DIMITRIE CASTROIAN” HUSI face un apel de suflet cãtre persoanele fizice si mediului de afaceri din Municipiul Husi!

Distribuie:

Publicat:

În contextul epidemiologic actual, se impune solidaritate cu personalul medico-sanitar si auxiliar de la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi, aflat, în aceste zile, în lupta cu pandemia de coronavirus.
 

Pentru procurarea necesarului de materiale sanitare pentru protejarea personalului, dar si pentru tratarea eventualelor cazuri de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi, face apel la toate persoanele fizice si juridice din municipiul Husi sã sustinã financiar achizitionarea de materiale, conform listei de necesitãti actuale. Astfel, este nevoie urgentã de mãsti, capeline, combinezoane impermenabile, viziere, mãsti cu viziere, halate de unicã folosintã, mãnusi pentru consultatie, dezinfectanti pentru tegument si pentru suprafete, echipament-costume pentru personalul medical.
 

Pentru persoanele fizice si juridice care doresc sã contribuie cu bani, punem la dispozitie modelul de contract care se va încheia cu fiecare în parte, cu mentiunea cã toate sumele de bani ce se vor strânge vor fi folosite exclusiv conform dorintei donatorilor. Contul în care se pot face donatii este specificat în modelul de contract, care, pentru operativitate, poate fi descãrcat de pe site-ul http://www.spitalmunicipalhusi.ro si completat de la domiciliu, scanat si transmis pe adresa de e-mail: administrativ@spitalmunicipalhusi.ro. Mentionãm cã numele celor care vor dona nu vor fi fãcute publice decât la solicitarea expresã a fiecãrui donator în parte.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img