vineri, 29 martie, 2024

PRESEDINTELE CJ VASLUI AROGANTA MAXIMA LA TV : “Cine e Rareș Bogdan?”

Distribuie:

Publicat:

Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, seful PSD Vaslui a intervenit telefonic in direct in seara zilei de joi, 16 ianuarie, intr-o emisiune a televiziunii Realitatea TV . Acesta s-a contrat pret de cateva minute cu liberalul Claudiu Saftoiu . Vezi mai jos dialogul dintre cei doi, ba mai mult, pe finalul intervenției, când moderatoarea i-a zis despre strategia PNL în privința alegerilor anticipate, conform unor declarații ale prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, Dumitru Buzatu s-a iritat întrebând: "Cine este Rareș Bogdan?".

Buzatu: Am înțeles că este o necesitate obiectivă ca alegerile să fie în două tururi. Eu vă spun că am avut o prezență mai îndelungată în viața politică românească. S-au făcut alegeri în trei tururi, în două tururi și într-un tur și evident diferențele vă spun că sunt minore.

Claudiu Săftoiu: Nu există în trei tururi de scrutin.

Buzatu: Ok.

Claudiu Săftoiu: A fost o singură excepție, la Gorj, când s-a ajuns la un balotaj în urma alegerilor în două tururi de scrutin. A fost o soluție integrată procedurii de două tururi de scrutin, dar nu au fost trei tururi.

Buzatu: E o problemă complicată pentru dvs. Nu-i problemă.

Claudiu Săftoiu: Niciodată n-au avut loc alegeri în trei tururi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img