vineri, 29 martie, 2024

Mobilizare exemplara la intrarea in municipiul Vaslui pentru prinderea unui barbat

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 22 de ani, din municipiul Vaslui, pe  numele caruia fusese emis un mandat de aducere de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, a fost identificat de politistii vasluieni.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Rutier Vaslui si Biroului Rutier Vaslui, au organizat in cursul noptii de 14/15.01.2020 un filtru rutier la intrarea in municipiul Vaslui. Acestia au identificat si oprit in trafic, pe strada Calugareni din municipiul Vaslui, un autoturism inmatriculat  in judetul Iasi, in care se afla, in calitate de pasager, un barbat de 22 de ani, din municipiul Vaslui, banuit de comiterea mai multor infractiuni de abuz de incredere, furturi de autoturisme si inselaciune, fapte care ar fi fost comise pe raza mai multor judete.  

Intrucat pe numele tanarului fusese emis un mandat de aducere, acesta a fost condus pentru cercetari la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, iar autoturismul a fost indisponibilizat pentru stabilirea situatiei juridice.

Totodata, au fost anuntate organele de cercetare penala din cadrul Serviciul Investigatii Criminale Brasov  cu privire la identificarea si punerea in executare a mandatului de aducere, persoana banuita fiind predata acestora, in vederea continuarii cercetarilor.

La aceasta actiune, politistii au beneficiat si de sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img