marți, 16 aprilie, 2024

Crima la cantonul silvic “Dealul Husului” : agresorul condus de mascatii in arestul IPJ Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Crima la betie in cantonul lui Mocanu din inima padurii de la marginea municipiului Husi . Un barbat in varsta de 52 de ani care avea grija de animale, aflat in stare avansata de ebrietate, pe fondul unei altercatii verbale cu concubina sa , in varsta de 67 de ani, a injunghiat-o in zona pieptului . Femeia a cazut ca secerata la pamant, iar echipajele de prim ajutor nu au putut decat sa declare decesul victimei .

“SAJ vaslui a fost solicitat intr-o padure, langa municipiul husi, pt o pacienta de 67 ani, victima unei agresiuni. Echipajul care a ajuns la fata locului a gasit pacienta fara semne vitale, motiv pentru care nu s-a mai efectuat resuscitarea. Aceasta prezenta o plaga injunghiata la nivelul toracelui. Agresorul e concubinul, un barbat de 52 de ani. “declara doctorul Dan Ungureanu- SAJ Vaslui

Zona unde s-a petrecut odioasa fapta este rupta de civilizatie, pentru a putea ajunge acolo, salvatorii au fost transportati de catre padurar cu un autoturism offroad . Politistii criminalisti sunt acum la fata locului si demareaza cercetari .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img