vineri, 19 aprilie, 2024

Nici în filme nu vezi așa ceva! Acul kilometrajului s-a oprit la 210 kilometri pe oră! Tanărul de la volan a murit zdrobit, în fața unor prieteni! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un accident cumplit a avut loc în Lunca Cetățuii. Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit după ce, din cauza vitezei, a intrat într-un capăt de pod. Din câte se pare, tânărul plecase de la o petrecere unde ar fi consumat alcool. La un moment dat ar fi intrat într-o depășire, însă a pierdut controlul volanului. Acul kilometrajului s-a oprit la 210 kilometri pe oră

Accident cumplit la Iași. Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un cap de pod. În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 2:30, Alexandru Moroșanu venea spre Iași, însă, în Lunca Cetățuii, a intrat într-o depășire, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-o bucată de beton. Impactul a fost extrem de puternic. Din câte se pare, Alexandru Moroșanu a fost la o petrecere organizată de un prieten, unde ar fi consumat alcool. Ulterior, le-a spus prietenilor săi că va chema un taxi, însă s-a răzgândit în ultimul moment. S-a urcat la volan și a mers cu mașina în spatele unor prieteni, însă, în drum spre Iași, a intrat în depășire. Practic, tânărul a făcut accident după ce a depășit mașina în care se aflau prietenii săi. O tânără care a văzut impactul a sunat la 112. Între timp, prietenii tânărului au încercat să-i acorde primul ajutor.

A murit pe loc

Impactul a fost extrem de violent și a fost nevoie de o echipă de la descarcerare. Tânărul, în urma impactului, a decedat pe loc. Degeaba au încercat medicii să-l readucă la viață, leziunile suferite erau extrem de grave.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un accident rutier soldat cu victime omenești s-a produs în Lunca Cetățuii. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Să fi avut peste 200 de kilometri pe oră?

Acul kilometrajului s-a oprit la 210 km pe oră. Nimeni nu poate spune însă dacă viteza din bord era indicată corect. În urma impactului, acele indicatoare pot indica valori false. În orice caz, la cum arăta mașina, tânărul avea o viteză cu mult peste cea legală. Vestea morții lui Alexandru Moroșanu a căzut ca un trăznet peste prietenii și familia acestuia. Pe pagina sa de Facebook prietenii au postat zeci de mesaje de adio.

„Nu pot să cred! Adio, prieten drag!”, „Viața nu este dreaptă, nu te vom uita”, sunt doar două dintre zecile de mesaje postate pe Facebook.

Tănărul era de loc din municipiul Iași. Trupul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie. Ulterior se va stabili dacă tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Familia tânărului se pregătește de înmormântare. Dumnezeu să-l ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img