marți, 16 aprilie, 2024

Revenire bomba in politica vasluiana : Dan Marian s-a inscris in ALDE si il numeste impostor pe actualul lider al PNL Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Lipsind de aproximativ 3 ani de zile din lumea politica vasluiana, huseanul Dan Mihai Marian, s-a intors in breasla in care se simte cel mai bine si anume in politica . Fost senator si deputat, presedinte de organizatii locale cat si judetene, Dan Marian va face echipa cu deputatul Daniel Olteanu la ALDE Vaslui (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților).  De reamintit este faptul ca Dan Marian s-a retras din politica in momentul in care a fost vizat de o ancheta DNA, dosarul fiind clasat la inceputul anului 2019 .  Acesta a dorit sa revina in PNL, insa a aflat cu stupoare ca a fost exclus din partid . Intr-o conferinta de presa acesta a facut apel la toti cei care il cunosc si au colaborat ca ii asteapta cu bratele deschise  la ALDE pentru a continua proiectele ramase de ani de zile in ruina.

„Colegi de-ai mei de la vremea respectivă, nereuşind să performeze la nivel politic, nereuşind să demonstreze calităţi şi abilităţi de lideri, încercând să îşi continue activitatea la nivel înalt în politică, observând că şansele lor sunt zero, au pus la cale un plan diabolic de eliminare a mea din viaţa politică. Nu greşesc când spun că Nelu Tătaru este un impostor şi nu voi avea reţinere în a argumenta acest lucru. A ocupat locul de preşedinte al PNL, trimiţându-mă pe mine în ghiarele Justiţiei. (…) În primăvara anului trecut, am fost exonerat de orice acuzaţie şi ca orice soldat disciplinat al partidului am avut o întrevedere cu Ludovic Orban, căruia i-am expus situaţia şi chiar a fost un dialog între două persoane care au suferit în egală măsură. Vă aduceţi aminte că şi domnul preşedinte Ludovic Orban a fost acuzat de DNA, a fost trimis în judecată şi a fost achitat de instanţă. (…) Am încercat să reintru în activitatea politică la PNL, timpul a trecut şi (…) am constatat că domnul preşedinte nu a îndeplinit minima atribuţie pe care o avea de a mă repune în drepturile de simplu membru al partidului”, a declarat Dan Marian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img