joi, 18 aprilie, 2024

A fost gasit jurnalul secret al lui Arsenie Boca

Distribuie:

Publicat:

Oamenii vin si se roaga de foarte multa vreme la mormantul lui Arsenie Boca, fiindca pelerinii traiesc cu credinta ca acest extraordinar drum spiritual le va aduce bunastare sau, avand probleme medicale, vindecarea unor boli grave. S-a spus de foarte multe ori, de-a lungul timpului, ca parintele Arsenie Boca avea ”darul” de a ”vedea” ce se va intampla in viitor, iar profetiile sale sunt incarcate de tensiuni, durere si dezastre.

Un ”Jurnal Secret” al lui Arsenie Boca a parut, multa vreme, doar o fantezie. Numai ca, intre anii 1946 si 1950, parintele a scris o lucrare de mai multe sute de pagini care poate fi considerata jurnal. In cuprinsul lucrarii, Arsenie Boca a inserat invataturi si texte religioase, iar acest ”Jurnal” nu a fost facut public decat dupa moartea parintelui. De fapt, nici nu a fost descoperit pana la moartea lui Arsenie Boca, iar locul unde a fost gasit este Asezamantul Monahal de la Sinaia.

Arsenie Boca a lasat si un mesaj cutremurator pentru Romania, in jurnalul sau. Parintele a scris ca ”regiunea” este una unde acum se bea foarte mult, exista cei mai multi copii bolnavi de nervi, iar oamenii – din nefericire – nu vor sa aiba copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img