joi, 28 martie, 2024

Intai profesor de istorie si geografie si mai apoi politistul care a servit comuna Bunesti-Averesti timp de 21 de ani – FOTO

Distribuie:

Publicat:

1 ianuarie 2020 nu a fost o zi oarecare, deoarece a fost prima zi din acest an cat si ultima tura a agentului sef principal Gelu. M. Moraru, seful de Post al Postului de Poliție Bunești-Averești, judetul Vaslui, acesta iesind la pensie . Cu o vechime în câmpul muncii de 33 de ani, din care 26 de ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, in speta Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, prima zi din anul 2020 a fost și ultima în care acesta a îmbrăcat uniforma de Poliție, însă o va vedea destul de des ținând cont că fiul său Moraru Robert Mihai l-a urmat în carieră, fiind încadrat în anul 2017 în cadrul I.P.J Vaslui, momentan ocupând funcția de Șef de Post al Postului de Poliție Boțești.

 

Născut în data de 04.08.1969 în localitatea Boțești, județul Vaslui, a urmat cursurile gimnaziale în cadrul Scolii Gimnaziale nr.1 Alexandru Obreja din satul Gugești. A urmat cursurile liceului Agro Indrustial Băneasa profil apicol între anii 1983-1987, iar mai apoi la finalizarea liceului , regimul comunist i-a oferit un loc de muncă la Ocolul Silvic Huși la o stupină de pe raza localității Crețești. Între anii 1987-1989 a fost încorporat în armată . După terminarea stagiului militar , întors pe meleagurile natale în 1989, s-a angajat ca Tehnician la livada de pe raza comunei Boțești și a lucrat până în anul 1992 când devine pentru o perioadă de 2 ani profesor de istorie și geografie la Școala Gimnazială Alexandru Obreja Gugești acolo unde chiar el a urmat cursurile. În anul 1994 pierde postul de profesor întrucât nu terminase o facultate în domeniu, fapt care l-a făcut să susțină examenul pentru a intra la Școală de Subofițeri de Poliție Slatina având succes, în luna iulie 1994 termină cursurile de poliție și este repartizat la I.P.J Vaslui, Poliția Mun. Huși , 1995-1999 lucrează ca Ajutor Șef de Post în cadrul Postului de Poliție Ivănești, jud Vaslui. Din anul 1999 până în luna ianuarie 2020 a ocupat funcția de Șef de Post al Postului de Poliție Bunești-Averești rezultând un total de 21 ani în slujba cetățenilor de pe raza comunei. Intre anii 2004-2008 a făcut facultatea de drept la Petre Andrei din Iași fiind licențiat în drept.

Pensie usoara si sa te bucuri de familie si nepoti !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img