vineri, 19 aprilie, 2024

Municipiul Husi nu a meritat un loc eligibil de deputat din partea PSD: hușenii forțați sa voteze echipa PNL

Distribuie:

Publicat:

Dumitru Buzatu, căci despre el este discuția, a considerat ca municipiul Husi și hușenii, nu merita sa aibe un om din zona in echipa parlamentarilor PSD Vaslui care sa le apere interesele. In schimb, regăsim pe liste aceleași persoane pe care ii știm de ani buni ca sunt in parlament și primesc remunerații lunare de mii de euro .  Se pare ca in acest an, actualul husean Aurel Caciula, deputatul din zona municipiului Husi, a fost poziționat tocmai pe locul patru, un loc neeligibil . Deși in campania electorală, Dumitru Buzatu, a asigurat social deputații huseni ca dacă scorul la CJ este decent, municipiul Husi va primi locul 2 ori 3 la Camera deputaților, lucru care nu s-a mai concretizat deoarece se pare ca deputații scandal Adrian Solomon și Irinel Stativa, au întâietate, de ce, nimeni nu stie. Buzatu i-a mințit pe cei din teritoriu ca actualele liste au fost decise de la centru via Bucuresti. Ce nu știe Buzatu este ca anumite persoane au telefonat la centru și li s-a zis foarte clar ca lista o face “nea Mitica” . 
 

Primarii vasluieni  nu vor aduce voturi in campanie pentru ca Dumitru Buzatu le-a încălcat votul, aceștia fiind nemulțumiți de faptul ca au fost chemați sa voteze, iar mai apoi s-au făcut lucrurile tot după voia marelui Sef PSD Vaslui – Dumitru Buzatu
 

In urma cu doua săptămâni, primarii vasluieni au fost chemați la Vaslui și au votat pentru parlamentarii social democrați care urmează sa ocrotească interesele vasluienilor și bunăstarea lor . Dacă atunci  aceștia au votat masiv pentru îndepărtarea lui Solomon, Stativa și Gabriela Cretu, iată ca acum pe liste se regăsesc chiar acele persoanele pe care aceștia nu au dorit sa le mai ofere sprijinul pentru Parlament . Nici Aurel Caciula care in urma cu patru ani a prins un post de deputat pe un loc eligibil  la insistentele lui Ioan Ciupilan, anul acesta a prins un amărât loc patru și acesta mutat de Buzatu, deoarece in urma voturilor primarilor, Aurel Caciula reușise sa se califice pentru un meritat loc 5, total neeligibil . Unele voci de la județ, afirma ca Irinel Stativa se va retrage după alegeri, însă putini sunt atât de creduli ca va lasă un venit de aproximativ 5000 de euro lunar pentru un salar de bugetar . 

Prin mutarea lui Buzatu de a umili municipiul Husi, hușenii sunt practic îndemnați sa aleagă candidații listei celor de la PNL care la Camera
Deputaților nici mai mult nici mai puțin de doua persoane din urnă, Nelu Tătaru – actual ministru al Sănătății și Radu Bobarnat – avocat . Și la Senat, a doua persoana de pe lista este medicul stomatolog hușean – Mihaela Nacu .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img