joi, 18 aprilie, 2024

Incendiu la Vetrisoaia intr-un garaj in care se afla un autoturism: o persoana a suferit arsuri pe gat,fata si maini  – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sectia de pompieri Huși a intervenit, joi, 7 ianuarie, cu două  autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din localitatea Vetrișoaia,  comuna Vetrișoaia. La fața locului a intervenit și SVSU Vetrișoaia cu o autocisternă cu apă și un echipaj de voluntari.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui garaj și a unui autoturism,  existând pericolul de propagare la o locuință din apropiere. Până la sosirea echipajelor de intervenție, în garaj se produsese o explozie în care a fost surprinsă și o persoană. Victima, o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 60 ani suferise arsuri, dar era conștientă.

Victima a primit primele îngrijiri medicale în ambulanța SMURD, după care a fost transportată la Compartimentul Urgențe din cadrul Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" din Huși,  aceasta fiind diagnosticată cu arsuri de gradele I și II pe față, pe gât și pe membrele superioare.

Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuinței din apropiere. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Au ars: acoperișul din tablă pe astereală din lemn pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați,  circa 50 litri benzină, diverse scule, aparate electrice și produse textile.

Au fost distruse: un autoturism (în proporție de aproximativ 70%), un compresor, diverse utilaje.

A fost salvată locuința.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la instalația electrică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img