vineri, 29 martie, 2024

HUSI:Scrisoare de intentie- “Sa bucuram copiii de 1 Iunie “

Distribuie:

Publicat:

COLECTĂ DE JUCĂRII„ SĂ BUCURĂM COPIII DE 1 IUNIE!”.Activitate în cadrul proiectului interjudeţean de voluntariat”Deschide-ţi inima”, ”, în colaborare cu ASOCIAŢIA CLUB KIWANIS HUŞI proiect cuprins în STRATEGIA NAŢIONALĂ DE ACŢIUNE COMUNITARĂ.

Scrisoare de intenţie

“Se apropie 1 Iunie, Ziua Copiilor, când am dori ca fiecare copil să aibă o zi specială, de neuitat!
Noi, membrele Clubului Kiwanis Huşi, precum şi coordonatorii proiectului interjudeţean „Deschide-ţi inima”, intenţionăm să răsplătim gesturile de generozitate ale unor copii din mediul rural care, în toamnă, au dăruit alimente din roadele pământului pentru copii din mediul urban, sprijiniţi de părinţi şi cadrele didactice îndrumătoare.

De asemenea, în mediul urban sunt copii ai căror părinţi au dificultăţi materiale şi îşi folosesc puţinii bani în special pentru hrana zilnică, mai puţin pentru a dărui jucării copiilor ce sunt la o vârstă când nu ar trebui să simtă lipsurile şi dificultăţile de nici un fel.

Vă rugăm să vă deschideţi sufletul şi să convingeţi copilul dumneavoastră să renunţe la o jucărie/un joc ce l-a bucurat cândva, dar care nu îi mai trezeşte acum interesul, jucãria să fie în bună stare, curată şi să o aduceţi la grădiniţă sau la şcoală . Jucăria va fi dăruită altui copil.

Cadrul didactic îndrumător va colecta toate jucăriile şi le va aduce la Grădiniţa cu P.P.Nr.2 Huşi unde vor fi împachetate. Pachetele colectate vor fi transmise prin voluntari la o grădiniţă şi şcoală primară din mediul rural vizată de campania noastră (dorim să le facem o surpriză). O altă parte de jucarii vor ajunge la copii cu dificultăţi materiale din oraşul Huşi.

Astfel, de 1 iunie fiecare copil se va bucura primind ori dăruind jucării.

„Deschide-ţi inima!” Vino şi tu! Fii voluntar cu spirit Kiwanian:„ Haideţi să bucurăm copiii de 1 Iunie!”

Termen : 31 Mai 2016
Coordonatori proiect „Deschide-ţi inima”: educatoare, membre Club Kiwanis Huşi: Geta Botezatu , Eugenia Bondar
Preşedinte Club Kiwanis Huşi: Eugenia Bondar
Past Guvernator District In Preformare Kiwanis Romania: Ecaterina Berica

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img